ye-logo.v1.2

Війна забрала життя матроса Олексія Демедюка з Волочищини

Суспільство 2420
Олексій Демедюк став на захист рідної землі з перших днів повномасштабного вторгнення
Олексій Демедюк став на захист рідної землі з перших днів повномасштабного вторгнення. Фото: З Фейсбук-сторінки Волочиської міської ради

Чоловік загинув під час ворожих обстрілів.

На війні загинув Олексій Демедюк з села Лозова Волочиської громади. Про це повідомила Волочиська міська рада на своїй сторінці у Фейсбук.

«Знову гірка новина. Маємо підтвердження втрати на фронті. 25 січня, перебуваючи під ворожим мінометним та артилерійським обстрілом, внаслідок уламкових уражень загинув матрос Демедюк Олексій Володимирович.
Олексій народився 27 жовтня 1980 року. Проживав в селі Лозова Волочиської громади. Закінчив Маначинську середню школу, навчався в Дзеленецькому професійному ліцеї», – йдеться у дописі міської ради.

Також повідомляють, що Олексій Демедюк добровільно записався до лав Збройних сил України в перші дні повномасштабного вторгнення російських загарбників на нашу землю. Чоловік проходив службу на посаді водія евакуаційного відділення взводу технічного забезпечення артилерійського дивізіону.

«Олексій був справедливим, життєрадісним... У нього залишився батько, сестра, брат та племінник», – зазначають у міській раді.

Вічна пам’ять і шана загиблому бійцю... Щирі співчуття рідним і близьким...

Нагадаємо, що на війні загинув Валентин Лук’янчук з Ізяславщини

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую