ye-logo.v1.2

Перевернутий автобус з пасажирами: у поліції повідомили подробиці аварії

Кримінал 10383
Наразі триває діагностика стану пасажирів
Наразі триває діагностика стану пасажирів. Фото: Нацполіції області

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У секторі комунікації Нацполіції області повідомили нові подробиці стосовно аварії з пасажирським автобусом, яка сталася сьогодні, 28 березня, неподалік Волочиська. Попередньо встановлено, що 36-річний водій автобуса сполученням «Варшава — Одеса» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автобус перекинувся.

У салоні перебувало 25 пасажирів, серед яких п’ятеро неповнолітніх. Пасажири отримали травми різного ступеня важкості. Трьох із них госпіталізували до реанімаційного відділення Волочиської лікарні. Інших розмістили в травматологічному та хірургічному відділеннях.

«Що стосується неповнолітніх, то усіх п‘ятьох доставили в лікарню, 2 із них після обстеження відпустили. Трьох госпіталізували. В однієї із госпіталізованих, 17-річної одеситки, діагностували перелом ноги. У двох інших попередньо — забої», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після аварії до лікарні доставили 18 людей. Наразі триває діагностика стану пасажирів. Одних госпіталізовують, інших після огляду відпускають. Загальна кількість травмованих буде відома згодом.
За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) і наразі встановлюють усі обставини події.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую