ye-logo.v1.2

"Українська команда" започатковує курси юридичної грамотності На правах реклами

Суспільство 1402
Початок курсу заплановано на квітень
Початок курсу заплановано на квітень. Фото: Волонтерський штаб "Українська команда"

Реалії сьогодення створюють безліч викликів перед кожним з нас

Чи не щодня трапляються ситуації, з котрими важко впоратись, не маючи певних юридичних знань. Ще більш складно переселенцям, адже всі вони покинули свої домівки, приїхали в інше місто і тут повинні налагоджувати своє життя.

Саме тому Волонтерський штаб "Українська команда" започатковує курс навчань з юридичної грамотності для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Це абсолютно безкоштовні тренінги для усіх охочих, що мають за ціль детально розібрати та пояснити ті типові проблеми, які виникають у переміщених осіб.

До проведення таких лекцій залучаються провідні спеціалісти в галузі права, що мають відповідний досвід та кваліфікацію і зможуть максимально широко розкрити тему.

В межах одного навчального заняття будуть порушені питання отримання допомоги ВПО, співпраці з донорами та міжнародними благодійниками, пенсійного забезпечення, підтвердження трудового стажу. Особливої уваги заслуговують також житлові відносини - черга на отримання тимчасового житла, оформлення та реалізація житлових сертифікатів.

Кожен слухач курсу отримає всі необхідні матеріали - пам'ятки, зразки заяв та документів, що стануть в пригоді в подальшому.

Початок курсу заплановано на квітень. Усю інформацію про точну дату та місце проведення можна буде знайти на фейсбук-сторінці Волонтерського штабу "Українська команда" Хмельниччини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую