ye-logo.v1.2

Продовжуються пошуки зниклого заступника Нестерука.

1466

Ось уже більше десяти днів у Кам'янець-Подільській міській раді не можуть сказати про місцезнаходження одного із заступників міського голови Олега Марунчака, який зник після арешту мера.

Як раніше повідомляло агенство «Уніан» востаннє Олега Марунчака бачили в міській раді 22 вересня, а після того чиновник  просто зник. На робочому місці заступник не з'являвся і ніхто із його колег у міській раді не міг нічого сказати про його місцезнаходження чи причини відсутності на роботі.  Ні відпустки, ні лікарняного він  офіційно не брав.
На традиційній прес-конференції, що проходить щопонеділка у міській раді журналісти вкотре поцікавилися у першого заступника міського голови Валерія Андруховича про місцезнаходження його колеги. «На разі мені не відомо, де знаходиться Олег Марунчак і я не знаю нічого про причини його відсутності на роботі» - заявив заступник журналістам – «До мене лише доходили чутки, що він на лікарняному, але ж я не можу бігати по лікарнях і з'ясовувати чи це дійсно так».  Цікаво, що саме Олег Марунчак, як заступник міського голови, курував у міській раді питання будівництва та землеустрою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую