ye-logo.v1.2

«Крок до зірок» підкорився дунаївчанці

Культура 4166
Юля Котлінська.
Юля Котлінська.. Фото: Давида КАЦА.

Гран-прі дісталось нашій землячці

Дунаївчанка Юля Котлінська знову потішила своїх шанувальників. Земляки уважно стежили за її виступами на телевізійній програмі «Крок до зірок», який транслює Перший національний канал. Дівчина співала пісню Ніни Матвієнко «Квітка-душа». До речі, кілька років тому на одному із конкурсів, де головою журі була Ніна Матвієнко, вона високо відзначила неординарний талант юної співачки і навіть вручила їй свій автограф, який Юля зберігає як справжню реліквію. Тому, невипадково зупинила свій вибір на пісні Ніни Матвієнко. А в фіналі дівчина співала молдавську пісню, в обробці свого викладача по вокалу Катерини Грищук.
Виступ нашої землячки супроводжувався гучними оплесками та схвальними відгуками поважного журі, яке очолював Михайло Поплавський. В результаті, в номінації «Народний спів» гран-прі виборола Юля Котлінська, з чим ми її щиро вітаємо! Сьогодні дівчинка готується до нового міжнародного фестивалю, який проходитиме в Донецьку.
Народні пісні припали Юлі до душі ще в ранньому дитинстві, адже й уся родина у неї напрочуд співуча. Прабабуся Ліза вивчала з онукою перші пісні, які назавжди залишились в її серці як найсвітліший спомин дитинства.
Скоро в ефірі Першого національного каналу можна буде побачити фінал програми «Крок до зірок».
Оксана Іванець.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую