ye-logo.v1.2

Погода на завтра – на Хмельниччині буде хмарно та дощитиме

Суспільство 336
Завтра, 30 вересня, на Хмельниччині буде прохолодна та дощова погода
Завтра, 30 вересня, на Хмельниччині буде прохолодна та дощова погода. Фото: з архіву редакції

Температура повітря вдень прогріється до +13 градусів.

У понеділок, 30 вересня, на всій території області буде переважати хмарна та дощова погода. Вночі місцями очікують на значні опади.

За інформацією обласного центру з гідрометеорології, вночі температура повітря по області становитиме від +5 до +10 градусів, вдень – від 8 до 13 градусів тепла. У Хмельницькому вночі до +8, вдень – від 8 до 10 градусів з позначкою «+» . Вітер буде північним, а його швидкість сягатиме від 7 до 12 метрів за секунду, з поривами від 15 до 20 метрів за секунду.

«З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується дощ. З найбільшою силою він пройде вранці та протягом дня поступово слабшатиме. Впродовж доби температура повітря коливатиметься від +7 до +10 градусів», — зазначено на сайті «Синоптик».

У понеділок, 30 вересня, у Хмельницькому переважитиме хмарна погода, зазначають на інтернет-ресурсі «Ventusky». Дощитиме з ночі до обіду, очікуються пориви шквального вітру до 20 метрів за секунду. Впродовж доби стовпчики термометрів показуватимуть від +7 до +9 градусів.

Читайте також: Лікарі, митці, журналісти, рятувальники: у Хмельницькому відзначили кращих у своїх галузях

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую