ye-logo.v1.2

Жінка кинула у річку власне немовля, а тоді й сама кинулася у воду

Суспільство 3923

Тіло чотирьохмісячного хлопчика ще не знайшли, а от матір вдалося врятувати

Зараз постраждала у важкому стані у реанімації. Що змусило жінку вчинити такий крок - рідні не знають. Трагедія сталася вранці у суботу. Коли чоловік пішов на роботу, жінка загорнула малюка у ковдру і вийшла з будинку. Прийшла сюди, до замкового мосту. Спочатку вона кинула у воду малюка. Згодом майже з тридцятиметрового мосту й сама кинулася у прірву. Що змусило жінку зробити такий крок родичі гадки не мають. Кажуть, вона була турботливою матір'ю і гарною господинею. Тиждень тому лікарі виявили стафілокок у хлопчика, проте це не могло на стільки її вразити.

Валентина Горпинюк, родичка постраждалої:

- Я родину щитаю благополучною. В кожній сім'ї є якісь статки, між святими немає сварки, но щоб сказати,щось таке страшне, щоб таке зробити, яке ми не можемо зрозуміти, чого вона так зробила. Кормила, а це останній місяць вже підкормлювала так і гарно вєс набирав, яка причина я не знаю, ніхто з нас не знає що сталось.

Швидку допомогу та міліцію викликали перехожі. Жінку з травмами голови, грудної клітки та переломом хребта відвезли до лікарні. Після двох операцій зараз вона у реанімації. Стан надзвичайно важкий.

Ігор Войтенко, завідувач відділення реанімації Кам'янець-Подільської міської лікарні.:

- В ті короткі проміжки часу, коли вона приходила до свідомості",вияснити в повному обсязі не вдалося, хоча разом з тим, вона усвідомлює важкість цього вчинку який вона скоїла. Ні на сімейні обставини, ні на що інше вона не посилається. Тобто, нічого зрозумілого вона нам не пояснила.

Тіло немовляти рятувальники шукають уже дві доби. Проте безрезультатно. Течія води в річці дуже стрімка. Наразі причини трагедії намагаються встановити правоохоронці.


Ольга Сєргєєва, Олександр Шурін, Новини, Телеканал "Інтер". 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую