ye-logo.v1.2

Справу про загибель телеведучої відправили до архіву

Суспільство 4949

Про це повідомили родичі та друзі телеведучої, які спілкувалися з правоохоронними органами та обіцяли контролювати перебіг справи.

Місяць тому товариш загиблої Андрій повідомив, що слідчі Яремчанської прокуратути обіцяли повідомити результати на початку березня. «Днями нам стало відомо, що справу з приводу загибелі Олі ніхто не розпочинав у зв’язку із відсутністю складу злочину. – повідомив Андрій. – Усі документи, результати обстеження та необхідні аналізи взяті в Олі підшили і відправили до архіву. Судмедексперти зазначили, що все чисто і вони вже давно не бачили таких чистих аналізів, абсолютно здорової людини».
Нагадаємо Оля Сахно загинула 27 січня на гірськолижному курорті «Буковель».
 

Коментарі:

Дмитро 28.02.2012 14:22

Що і потрібно було довести -(( Сумно, при наступному летальному випадку знову скажуть, що це перший такий випадок? Чому вони не розуміють, що якби лижник впав посеред широкої дороги/спуску, то ніхто б не обвинувачував нікого, значить такий лижник, але ж тут інша ситуація: коли сітка огорожі не виконує своїх функцій (вона не може затримати лижника), коли на містку немає матів... коли дивним чином люди злітають з містка, - значить це недопрацювання техніки безпеки, значить купили дешеву неміцну сітку, значить не поставили матів..., і якщо все це з'явилося після летального випадку, - значить відчувають свою вину, значить вони винні і повинні відповідати!!!! А вони закривають справи: "у зв’язку із відсутністю складу злочину". Злочин у тому, що таких місць на трасах ще сила-силенна і їх потрібно загородити і облаштувати до того як станеться трагедія, люди катаються і балансують на грані - це злочин. До прикладу: якщо впаде багатоповерховий будинок, то хто буде винен? Забудовник, чи люди які понаносили купу меблів??? Думаю, відповідь очевидна, - винен забудовник, він не передбачив навантаження. Так само і тут, - винен курорт, - він не передбачив складних місць на трасі і не вжив надійних заходів безпеки. Ще раз співчуваю близьким та знайомим Олі. Так вже у нас Батьківщина.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую