ye-logo.v1.2

На Хмельниччині знайшли тіло дитини, яку з моста кинула власна матір. Пошуки тривали більш, як місяць

Суспільство 3295

На Хмельниччині знайшли тіло чотирьохмісячного хлопчика, якого з моста кинула матір, а потім стрибнула сама. Жінку вдалося врятувати, а от немовля...

5 квітня у місті Кам’янець Подільський, під мостом «Лань, що біжить» виявлено тіло хлопчика, якого 25.02.2012 р. з кладки через річку Смотрич, що в старому місті, кинула в річку мати - про це повідомляє  Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації. Наразі тіло дитини направлено на судмедекспертизу.

Нагадаємо, що жінка кинула у річку власне немовля, а тоді й сама кинулася у воду.  Тоді, тіло чотирьохмісячного хлопчика  не знайшли, а от матір вдалося врятувати.  35-річну матір двох дітей знайшли в каньйоні.  правоохоронцям родичі розповіли, що з дому жінка виходила з чотиримісячним сином. Пошуки дитини тривали більш, як місяць, адже течія води в річці дуже стрімка. Проти матері порушили кримінальну справу за навмисне вбивство власної дитини. 

Як це було у наступних  сюжетах.


 

Коментарі:

петро карпінський 10.04.2012 21:32

я хотів би звирнутися до людей і до правохоронних органів скажу вам одне може уцієї жінки був стрес а ви зразу садити довічно не можна так може її чоловік щось сказав а може образив а може лишив а внеї почався стрес. я щитаю що щось сталося вродині.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую