ye-logo.v1.2

Хмельницькі спецпризначенці “атакують” з повітря

Суспільство 4719
Фото: Андрій АГЄЄВ

В 7-му окремому полку спеціального призначення Сухопутних військ Збройних Сил України, який дислокується у Хмельницькому, тривають збори воїнів-розвідників з тако-спеціальної та повітряно-десантної підготовки.

Командир полку спецпризначення підполковник Олександр Нечаєв повідомив, що десантування особового складу забезпечують екіпажі транспортно-бойового вертольота Мі-8 зі складу 7 полку армійської авіації 13 АК, з сусідньої Львівщини. Учасники зборів виконують стрибки з парашутом Д-5 серії 2 з висоти 600-800 метрів на фоні тактичного завдання з відпрацюванням нормативів розвідувальними групами.
Загалом, за час зборів офіцери та контрактники планують виконати 2215 стрибків.
– За сім днів особовий склад вже здійснив 1363 стрибки, що складає майже 62 відсотки від плану річної програми повітряно-десантної підготовки частини, – підкреслив заступник командира полку з повітряно-десантної підготовки підполковник Віктор Бусановський.
Начальник штабу частини підполковник Володимир Шаблій у свою чергу додав, що в ході проведення зборів значна увага командуванням частини приділяється дотриманню військовослужбовцями заходів безпеки, контролю з боку відповідних посадових осіб за готовністю особового складу, техніки, зброї та спорядження до виконання стрибків.
 

Андрій АГЄЄВ.

Регіональний медіа-центр МО України.

Коментарі:

Serhio 23.05.2012 17:40

так из-за этого уже несколько дней по утрам вертолеты над городом летают?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую