ye-logo.v1.2

«Взнала що внук голосував за «Регіони» переписала хату на кота»

Суспільство 11995

Про скандальний білборд з бабусею і котом

Вона стала відомою в Україні всього лишень через кілька фотокарток, які туристи зробили два роки назад і виклали на російський сайт про подорожі. «Бабуся з котом» - її знають саме так. Чому? Через плакати та білборди, що з'явилися в містах нашої країни. 


  "Взнала, що внук голосував за «Регіони» переписала хату на кота».  Білборд вперше  з'явився Дніпродзержинську.  Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти бігборди з рекламою одного з інтернет-видання Дніпродзержинська.  Зараз це хіт інтернету.   Кажуть, що в Хмельницькому є теж подібні принти. 
Про свою популярність Анна Іванівна Третьякова дізналася від журналістів, які навідались до неї в Росію, в Архангельську область, що на кордоні з Карелією.  Фото було зроблено два роки тому і вперше з'явилося на російському сайті про подорожі. Кота правда домалювали. "Та ж сюди багато хто приїжджає, фотографує, усіх і не згадаєш", – каже Ганна Іванівна. Вона розповіла, що й кіт у неї був, та помер, після чого нового вона не заводила.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми об'єдналися для зради Батьківщини" (ФОТО) 

Після появи бігбордів користувачі інтернету масово почали використовувати тему для свої фотожаб, мемів, демонтиваторів, карикатур.

У Тернополі встановили білборд з бабусею і котом, аналогічний тому, який був заклеєний в Дніпродзержинську.
Білборд з'явився на вул. Протасевича, 39 (Збаразький кільце), повідомляє портал "Погляд".

А 15 серпня Житомирська міська організація ВО “Свобода” пікетувала Житомирську міську раду з метою приверення уваги до проблем незаконного позбавлення житла шляхом шахрайства.  Під час заходу, біля пікетувальників з’явилася жінка, яка тримала плакат зі скандально відомим висловом: «Взнала що внук голосував за регіоналів — переписала хату на кота». - пише портал uinform.net

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую