ye-logo.v1.2

"Азартній" бізнесменці доведеться заплатити 5 мільйонів штрафу

3107

Підприємлива пані з Кам’янця-Подільського хотіла підзаробити на надзвичайно вигідному, але забороненому в Україні бізнесі.

Такий штраф у п'ять мільйонів гривень, за рішенням суду, доведеться заплатити власниці залу гральних автоматів із Кам’янця-Подільського, яка відкрила його всупереч вимогам закону про заборону грального бізнесу.

Підприємлива пані вирішила підзаробити на надзвичайно вигідному, але забороненому в Україні бізнесі ще кілька років тому, задля чого орендувала 33 гральних автомати та приміщення по вулиці Князів Коріатовичів у місті над Смотричем. Проте працював осередок азарту недовго, бо невдовзі після його відкриття до нього завітали представники місцевої податкової міліції. Правоохоронці зафіксували факт надання послуг підключеними до мережі гральними автоматами, внаслідок чого Кам’янець-Подільською об’єднаною державною податковою інспекцією на горе-підприємницю був поданий позов до суду.

Нагадаємо, що відповідно до статті 3 Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» (у редакції чинній на момент здійснення правопорушення), до порушників застосовуються фінансові санкції у розмірі вісім тисяч мінімальних заробітних плат з конфіскацією грального обладнання та прибутку, отриманого від азартних ігор, до бюджету.

Після кількох апеляційних переглядів у справі поставив крапку Хмельницький окружний адміністративний суд. Він задовольнив вимоги позивача у частині стягнення штрафу з організаторки недозволених розваг, сума якого склала 5 040 000 гривень, водночас вирішивши не вилучати гральні автомати, позаяк вони не є власністю відповідача.
Прес-служба ДПС у Хмельницькій області 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую