ye-logo.v1.2

Ядуха посів 15-те місце у рейтингу губернаторів

Політика 2730
Фото: ord-ua.com

Порівняно з попередніми роками, голова Хмельницької облдержадміністрації піднявся на три позиції, але набрав мало балів.

Нещодавно "Коментарі" оприлюднили черговий рейтинг губернаторів України. 

Як повідомляють на сайті, після парламентських виборів у ЗМІ широко обговорюються перспективи відставки губернаторів. Якби кадрові рішення приймалися за об´єктивними чинниками, назвати найбільш вірогідних кандидатів на звільнення було б легко.

Голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха не значиться у лідерах, проте і не пасе задніх. А порівняно з рейтингами попередніх років навіь покращив свої позиції на кілька сходинок.

Проте за кількістю балів (наведена загальна сума балів у рейтингах за 2010, 2011 роки та I-III квартали 2012 року) у Василя Ядухи, як і ще у 19 губернаторів, ця сума виявилася негативною, і цесвідчить про те, що ввірені їм регіони в 2010-2012 роках за 20 критеріями у більшій мірі відносилися до аутсайдерів, ніж до лідерів. Хмельницький керівник опинився серед голів ОДА з найменшою сумою балів: Володимир Пристюк (-210), Володимир Хоменко (-186), Михайло Добкін (-132), Юрій Чмирь (-126,5), Сергій Тулуб (-62,5), Микола Костяк (-59,5), Василь Ядуха (-31) і Микола Круглов (-28).  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую