ye-logo.v1.2

Хмельницька міська рада поповнилася двома бютівцями

Політика 3139
Фото: despravda.com

Відбулося засідання міської територіальної виборчої комісії, на якому до складу Хмельницької міської ради VI скликання члени ТВК ввели двоє нових депутатів: Олесю Тарасову та Юрія Коновалова.

Обидва депутати на виборах до міської ради в 2010 році йшли за списками Хмельницької міської партійної організації Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" по загальноміському багатомандатному виборчому округу. Про це інформує Хмельницька міська рада.
На порядок денний засідання було винесено два питання: про визнання депутатами Хмельницької міської ради Олесі Тарасової та Юрія Коновалова та про їх реєстрацію депутатами Хмельницької міської ради.
Новопризначені зайняли місце у депутатському корпусі оскільки Олег Волов та Ігор Петяк припинили достроково свої повноваження. Відповідне рішення було підтримане депутатами Хмельницької міської ради 27 лютого 2013 року.
Голова міської територіальної виборчої комісії Віталій Швед вручив новопризначеним депутатам тимчасові посвідчення та побажав успіхів у нелегкій праці.
Довідково:
Тарасова Олеся Олександрівна 1983 року народження. Освіта вища. Проживає у місті Хмельницькому. Член Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина", включена до виборчого списку Хмельницької міської партійної організації Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" Хмельницької області під №28.

Коновалов Юрій Васильович 1966 року народження. Освіта вища. Проживає у місті Хмельницькому. Член Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина", включений до виборчого списку Хмельницької міської партійної організації Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" Хмельницької області під №29. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую