ye-logo.v1.2

Комуністи протестували... але їх ніхто не почув

Політика 2170
Ігор Корнійчук переконаний, що медичну та пенсійну реформи потрібно скасувати
Ігор Корнійчук переконаний, що медичну та пенсійну реформи потрібно скасувати. Фото: Дмитра Скрипника

Сьогодні, 20 березня, у приміщенні Хмельницького обласного комітету компартії, відбулась прес-конференція, на якій партійці підбили підсумки всеукраїнського місячника боротьби комуністів за соціальну несправедливість.

Як зазначив Ігор Корнійчук, перший секретар Хмельницького ОК КПУ, за цей час в області, проведено близько 30 акцій, протестів та пікетів, які були направлені проти підвищення комунальних тарифів, медичної та пенсійної реформи, поганого стану доріг та закриття шкіл. «Наші активісти виступили проти комунального свавілля, щодо підвищення квартплати, зокрема у мікрорайоні Раково, а також закриття Славутської ЗОШ I-III ступенів № 7», - повідомив Ігор Корнійчук. Згодом додав, що тарифи у Раковому все рівно підвищили, а питання стосовно закриття школи у Славуті поки що вирішується.  
На разі, Комуністична партія України поставила так званий ультиматум: не голосувати у Верховній Раді, поки влада не відмінить вбивчі медичну та пенсійну реформи. Комуністи також вимагають від влади відкритого тарифоутворення, контролю над підприємствами, що пов'язані із електроенергією, водо- та газопостачання та приділенню належної уваги до питань газу, який потрібно направляти до ЖКГ.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую