ye-logo.v1.2

Опозиція матиме єдиного кандидата у Президенти України

Політика 2647
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

Проте поки не називає, хто саме боротиметься за посаду Гаранта Конституції

«Наша перемога повинна відбутися у 2015 році, а, можливо, і раніше. Але до цього ми повинні дуже добре попрацювати. Треба показати єдність як української опозиції, так і українського народу. І тому ми далі будемо продовжувати акцію. Будемо змінювати форми нашої роботи, у тому числі поїдемо по менших містам, будемо добиратися до кожного села, до кожного району для того, щоб люди відчули, що ми хочемо зробити, як ми це хочемо зробити і, що ми це хочемо зробити лише з народом України», - сказав голова депутатської фракції Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Арсеній Яценюк.
Як розповів народний обранець, Об’єднана опозиція матиме єдиного кандидата у Президенти України.
«Ми визначилися щодо того, яким чином балотуватися на Президентські вибори. Якщо Віктор Янукович змінить виборчий закон, а він хоче це зробити, і провести однотурові вибори, опозиція 18 травня чітко заявила: у нас буде єдиний кандидат у Президенти уже у першому турі. Юлія Тимошенко підтримала нашу резолюцію і остання моя переписка з нею лише вказує на те, що ми йдемо правильним шляхом», - запевнив один із лідерів Об’єднаної опозиції.
А поки Арсеній Яценюк не називає єдиного кандидата, хмельницькі «свободівці» запевняють, що їхній Президент – Олег Тягнибок.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую