ye-logo.v1.2

Гончар про ударівців: Я з цими людьми більше розмовляти не буду!

Політика 3714

Голова Хмельницької обласної ради Іван Гончар заявив, що з наступного понеділка адміністрація не отримає ні копійки, і «піаритися будуть за свої кошти».

Таку заяву чиновник зробив під час чергового засідання ради Майдану в п'ятницю, 4 липня. А все через те, що розбиратися у подіях, які відбувалися 2-3 липня у Хмельницькій ОДА, приїхали ті ж самі хлопці, які при владі Януковича «били і травили газом» самого Івана Ярославовича, коли той приїхав на зустріч зі свободівкою Іриною Фаріон. 

«Сідати з цими людьми за стіл переговорів? А що змінилося в їхній поведінці з тієї пори?» – риторично запитав свободівець Іван Гончар. 

Щодо дій своїх колег по обласній лінії влади, Іван Ярославович зазначив, що «тепер кожен за себе і піариться за свої гроші».
«Я їх (представників «Удару», які обійняли посади в Хмельницькій ОДА – авт.) завжди закривав і допомагав, але після того, як тобі плюють в обличчя… В мене є своя точка зору: після того, що сталося, я з цими людьми ні про що більше розмовляти не буду! І нехай ображаються на мене», – заявив голова обласної ради Іван Гончар.

 

Коментарі:

Ростислав 05.07.2014 09:36

Обычная драка за теплые места между бандерлогами. Ничего нового, кроме снижения IQ. Одни тупорылые политические лимитчики мочат других. Бедная Украина ...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую