ye-logo.v1.2

Вибори в Старокостянтинові фінансуватимуть громада, кандидати і партії

Політика 2917
автора
Фото: автора

Таке рішення прийняли депутати обласної ради

На довибори депутата до обласної ради по Старокостянтинову з обласного бюджету виділили трохи більше 50 тисяч гривень. За ці кошти мають бути надруковані бюлетні для голосування. Решту фінансових витрат мають взяти на себе партії, які висуватимуть кандидатів, самі кандидати та громада регіону. Так вирішили депутати.

Віталій Олуйко запропонував взагалі не виділяти кошти на вибори, зважаючи на складну ситуацію в країні, мовляв, вони зараз не на часі.

Іван Гладуняк був менш категоричним і запропонував частково профінансувати вибори.

"Ми не маємо права залишити громаду Старокостянтинова без свого представника в обласній раді. Пропоную на найнеобхідніші потреби виділити гроші з обласного бюджету, а решту коштів, як от на зарплати членам комісій, нехай збирають партії, кандидати та громада", - сказав Іван Васильович.

"Ганьба вам, що ви таке говорите про інших депутатів", - заявив голова Хмельницької обласної виборчої комісії Микола Букацький і зазначив, що обласна рада дала доручення обласній виборчій комісії організувати вибори депутата до обласної ради, а зараз не виділяє кошти.

В результаті депутати виділили гроші на бюлетні, а решта витрат фінансуватимуться з "інших джерел". 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую