ye-logo.v1.2

Політика із гумором

Політика 1374

Миттєвості року, який минає, ловили наші фотокореспонденти

Журналісти «Є Поділля» весь рік стежили за подіями, які відбувалися на Хмельниччині. Рік був веселим. Це розумієш, коли дивишся на фото, на якому інколи помічаєш те, що одразу ж в очі й не кидається. Саме тому ми і вирішили зробити невеличку підбірку фотографій 2009 року, на які пропонуємо поглянути із усмішкою.

«Дивлюсь я на небо і думку гадаю…» – губернатор області Іван Гавчук (на другому плані) уважно слухає те, що говорить голова обласної ради Іван Гладуняк.


Картина «На майдані біля церкви революція іде»: головний «свободівець» Хмельниччини Ігор Сабій (маленький), головний «свободівець» України Олег Тягнибок (великий) та… жінка в червоній хустці, напевне, прихильниця комуністів.


Картина «На щастя, на долю!» - голова обласної ради Іван Гладуняк, голова обласної адміністрації Іван Гавчук, мер Хмельницького Сергій Мельник – ніби навмисне стали у формі серця, яке любить обласний центр.


Картина «Чиновник одружився» – заступник мера Хмельницького Віктор Байдич (у центрі з мікрофоном), який в 2009 році одружився, так органічно вписався у парад наречених.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую