ye-logo.v1.2

Президент призначив нардепа Гвоздьова відповідальним за літакобудування

Політика 4550
Гвоздьов змінив мандат нардепа на менеджерське крісло
Гвоздьов змінив мандат нардепа на менеджерське крісло. Фото: president.gov.ua

Михайло Гвоздьов призначений виконуючим обов’язки президента – генерального конструктора державного підприємства «Антонова»

В суботу, 13 червня, Петро Порошенко відвідав Державне підприємство «Антонов» напередодні його участі у Всесвітній авіаційній виставці «Ле-Бурже», повідомляє сайт глави держави. Тоді й привіз на підприємство нового керівника.
Президент поставив завдання новому керівникові – виконуючому обов’язки президента – генерального конструктора Михайлу Гвоздьову та уточнив завдання для конструкторського бюро, повідомляє сайт глави держави.
Порошенко висловив переконання, що об’єднання ДП «Антонов» з Державним концерном «Укроборонпром» надасть поштовх розвитку вітчизняного авіабудування. «Лише декілька країн світу володіють таким потенціалом і такими технологіями, які сьогодні в Україні уособлює «Антонов». Дуже сподіваюся, що останнє рішення Уряду, коли об'єднуються літакобудівний потенціал «Антонова» з можливостями "Укроборонпрому», дасть свою синергію», – наголосив Президент.

Під час візиту Президент поставив нові завдання новому керівнику

До речі, у парламент Михайло Гвоздьов пройшов за списками Блоку Петра Порошенка і був головою підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.

Довідка.
Державне підприємство «Антонов» засноване у 1946 році. Основними напрямками діяльності підприємства є створення, випробування нових дослідних зразків авіаційної техніки, серійне виробництво та після продажний супровід літальних апаратів. ДП «Антонов» володіє значним досвідом у розробці, виробництві, доопрацюванні і супроводі в експлуатації авіаційної техніки, а існуюча організаційна структура дозволяє ефективно реалізувати проекти підприємства. На підприємстві працює більше 13 тисяч працівників. За 69-річну історію ДП «Антонов» на літакобудівних заводах виготовлено більш 22 тис. літаків з маркою «Ан», з них більше 1,5 тис. продано в 50 країн світу. Станом на теперішній час експлуатується 4603 літака в 78 країнах світу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую