ye-logo.v1.2

Атака

Політика 1296
Фото: Саша

Речовий ринок ТСЦ «Поділля» у Хмельницькому знову пробували захопити. Кажуть, нові власники

29 травня близько другої години дня на територію торговельно-сервісного центру (ТСЦ) «Поділля» вбігло кілька десятків молодиків. Свідки кажуть, що люди у чорній формі були озброєні гумовими кийками.
«На території ТСЦ заїхало кілька автобусів, – каже заступник директора товариства з обмеженою відповідальністю ТСЦ «Поділля» Віктор Квасніцький. – З них вибігли близько півсотні людей, озброєних гумовими кийками. Перекрили в’їзди на ринок. Молодикам доручили охороняти нібито їхні павільйони, опираючись на якесь рішення суду».
Як пояснив Віктор Квасніцький, у 2002 році товариство з обмеженою відповідальністю «Командос» почало будувати цей ринок. Оскільки грошей не вистачило, то в 2007 році його правонаступником стало ТОВ ТСЦ «Поділля».
«У 2007 році ця компанія вже намагалася зробити щось подібне, але в них нічого не вийшло, – каже Віктор Квасніцький. – А сьогодні це ніщо інше, як рейдерське захоплення».
А ось, що каже з цього приводу інша сторона.
«Рішенням Донецького суду від 2005 року наша компанія «Асія консалтинг» є власником 3505 павільйонів, – розповідає юрист компанії Тигран Асятрян. – Всього на ринку близько 4,5 тисячі павільйонів. – Ми надали в оренду майно товариству з обмеженою відповідальністю «Злагода» та приватному підприємству «Дозор-24». Вони, у свою чергу, встановили охорону. А міліція намагається нас звідси виставити. Кажуть, що ми тут незаконно. Хоча ми лише захищаємо свою власність».
Одразу ж після цієї події, до ТСЦ почали підтягуватися правоохоронці на чолі з керівництвом. Будь-якої миті міг розпочатися штурм. Напруга зростала.
О пів на дев’яту вечора кілька десятків молодиків, котрі вдень увійшли на територію, вибігли з ринку і кинулися до лісу. За кілька хвилин до цього, на ринок зайшли ще кілька десятків чоловік, що саме під’їхали на таксі.
Як з’ясувалося згодом, охоронну фірму, котру найняли для охорони павільйонів, позбавили ліцензії. На їх місце приїхали інші.
«Зараз на території ринку є 18 наших охоронців, – каже Тигран Асятрян. – Це хмельничани, котрих згідно з трудовими угодами ми найняли на роботу. Я не знаю, чим це все скінчиться, але супротиву міліції ми не чинитимемо».
Та якби навіть нові охоронці і хотіли вчинити супротив, він був би недовгим. Міліціонери зібрали близько півсотні ППС-ників, дві «Газельки» «Беркута», і кілька десятків легкових автівок, в котрих сиділи люди у цивільному. Хоча, подейкували, що інша сторона має кілька сотень чоловік, котрі очікують в автобусах на виїздах з міста. До речі, на всіх виїздах даішники зупиняли та перевіряли автобуси та буси.
«Судові тяжби тривають вже не перший рік, – каже Тигран Асятрян. – Але ми хочемо відстояти своє. Звісно, у подальшому плануємо відкрити цей ринок».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую