ye-logo.v1.2

У квартирі хмельницького нардепа завершився обшук

Політика 5458

Столичні правоохоронці приїхали до Хмельницького, щоб виконати ухвалу Печерського суду.

Сьогодні в мікрорайоні Дубове правоохоронці зі столичного слідчого управління завітали до оеслі, яка належить народному депутату України сьомого скликання Ігорю Сабію. І це при тому, що він нині перебуває в Киві, а не в Хмельницькому. Утім, це не завадило правоохоронцям. Голова ОСББ, до якого відносить будинок, в якому розташована квартира Сабія, сповістив про візит міліціонерів дружину Ігоря Михайловича, яка і прибула до оселі разом із адвокатом.  

Слідчий Головного слідчого управління МВС України Валерій Федурін вручив Юлії Сабій ухвалу Печерську суду від 23 вересня цього року, в якій вказано, що правоохоронці мають дозвіл провести обшук у квартирі Ігоря Сабія «з метою відшукання та вилучення документів, комп’ютерної техніки, мобільних телефонів, електронних носіїв інформації… зброї». Обшук пов’язаний через події під Верховною Радою 31 серпня цього року.

Адвокат Сабія В’ячеслав Заречнюк наполягав, аби слідчі дії проводили за його присутності, але Валерій Федурін відмовив. Просила аби адвоката допустили до квартири і пані Юлія. Утім, слідчий відмовив.

Обшук тривав трохи більше двох годин. Правоохоронці вилучили якісь квитанції, записні книжки та навіть мобільний телефон, який, за словами дружини нардепа, йому не належить, а є її власністю. Але це не завадило міліціонерам вилучити дружини Сабія мобільний телефон.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую