ye-logo.v1.2

Новим головою облдержадміністрації буде «сірий кардинал» Пруса?

Політика 7828
Ударівець-порошенківець Корнійчук найімовірніше очолить Хмельниччину
Ударівець-порошенківець Корнійчук найімовірніше очолить Хмельниччину. Фото: Володимир Холод

За попередніми даними, в суботу Президент України Петро Порошенко, може представити області нового очільника.

З майже десятка кандидатур, які озвучувалися в кулуарах влади, найімовірніше, що головою Хмельницької облдержадміністрації буде все-таки екс-нардеп Олександр Корнійчук.
Саме його називали «невидимим керівником» області, коли офіційно посаду голови ОДА обіймав Леонід Прус, який втік з адміністрації через вікно.
Наші джерела в АП кажуть, інформація про особу голови ОДА достовірна на 90%, адже сьогодні «нардепи від Хмельниччини «тусуються» в адміністрації Президента, щоб змінити ситуацію».
Але, як зазначають столичні джерела, «шансів мало».
Отож, шанси на те, що Президент таки представить нарешті голову Хмельницької обласної державної адміністрації, є.
До речі, минулого року Петро Порошенко приїздив на Хмельниччину теж на початку березня, коли представляв тодішнього голову ОДА, а нинішнього голову облради Михайла Загородного. 

Після Революції гідності Хмельниччина отримає вже п'ятого керівника області, якщо рахувати двох офіційно призначених Леоніда Пруса та Михайла Загородного і двох перших заступників, які виконували обов'язки голови ОДА Олександра Симчишина та Василя Процюка

Нагадаємо, що Олександр Корнійчук був народним депутатом України сьомого скликання від політичної партії «УДАР (Український демократичний альянс за реформи) Віталія Кличка». Напередодні парламентських виборів у 2014 році він написав заяву про вихід з партії та був кандидатом у нардепи від «Блоку Петра Порошенка». А вже на початку червня 2015 року Олександр Корнійчук став керівником Хмельницької обласної організації Політичної партії «Громадський рух» Народний контроль».

Коментарі:

Вася Пупкін 11.03.2016 02:05

Ну всьо область буде загнивати. Ця людина пройшла в нардепи цікавим способом, а ось чого його ставлять на голову ОДА зовсім не зрозуміло. Хто з нима працював залишився розчарованим і обманутим

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую