ye-logo.v1.2

Хмельницькі депутати та абонплата за газ

Політика 3659

5 квітня відбулася позачергова сесія Хмельницької міської ради.

Сьогодні, 5 квітня, міські обранці зібралися на позачергове засіданні, щоб розглянути лише одне питання. Ним стало звернення до Президента України, Прем'єр-міністра та Голови Верховної Ради України щодо скасування рішення НКРЕКП про встановлення абонентської плати за використання природного газу для населення.

Нагадаємо, Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг затвердила щомісячну абонплату за газ з 1 квітня. Вона буде нараховуватись залежно від приєднаної потужності (газового лічильника) кожного споживача. Мешканці Хмельницької області мали б платити абонплату від 49 до 200 гривень щомісяця, незалежно від споживання блакитного палива. Утім, вчора, 4 квітня, НКРЕКП оголосила про припинення свого попереднього рішення про запроваження абонплати за газ. За повідомленням прес-служби регулятора, рішення буде прийнято з метою забезпечити непідвищення загального рахунку для населення. Розгляд цього питання винесений на засідання комісії, що відбудеться 10 квітня.

Отож, як і яке саме звернення приймали депутати Хмельницької міської ради, можна було спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Вашій увазі запис ефіру:.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую