ye-logo.v1.2

Хмельницька міська рада в прямому ефірі: від бюджету до… землі

Політика 5755
Депутати Хмельницької міської ради розглянуть на сесії 60 питань
Депутати Хмельницької міської ради розглянуть на сесії 60 питань. Фото: з архіву

Сьогодні, 25 жовтня, відбудеться чергове засідання міських депутатів.

Депутатам Хмельницької міської ради, як правило, на своїх засіданнях, необхідно розглянути щонайменше сім-вісім десятків питань. Та не цього разу. На сесію, яка відбудеться 25 жовтня, згідно оприлюдненого порядку денного, виносяться лише 60 проектів рішень. Утім, не виключено, що їх буде більше, адже не раз бувало так, що деякі питання вносили на розгляд «з голосу».

Отож, переважна більшість проектів – це земельні питання. Це і про надання права користування, і про позбавлення такого тощо. Є й проект «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, внесення змін в рішення сесій міської ради, договори оренди землі та зміну коду КВЦПЗ земельних ділянок». У ньому, між іншим, є фірми, як членів виконкому, так і депутатів. Мова йде про членів виконкому Валерія Мурзу та Сергія Мандзія, який є підписантом ТОВ «Рембуд», а також депутат Руслана Афійчука, який є засновником ПП «ЛМД». Це питання розглядатиметься під номером 49.


Та найпершим питанням має стати проект змін до бюджету міста. Вони викликані отриманням з державного та обласного бюджету субвенцій на загальну суму понад 111 мільйонів доларів.

За таким, як проходить сесія міської ради, можна спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції о 10.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую