ye-logo.v1.2

Хмельницькі депутати звернулися до Парубія та Гройсмана через проблему водопостачання в місті

Політика 5912

Мешканці мікрорайону Гречани платять за воду більше, ніж інші. А все через «залізничників».

Декілька тисяч хмельницьких родин платять за водопостачання та відовідведення більше, ніж інші мешканці обласного центру, які є абонентами «Хмельницькводоканалу». А тому сьогодні Хмельницька міська рада прийняла звернення до Голови Верховної Ради України Андрія Парубія та прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з певною вимогою.

«Ми, депутати Хмельницької міської ради, від імені громади звертаємось до парламенту та уряду України і Південно-Західної залізниці з вимогою передачі мереж водопостачання та водовідведення мікрорайону Гречани, що належить Південно-Західній залізниці у комунальну власність міста та доручити підготовку відповідного проекту акта КМУ та реалізацію його і здійснення Мінекономіки розвитку», - йдеться у звернені.

За словами міського голови Хмельницького Олександра Симчишина, ще минулого року було виділено майже 2,5 мільйони гривень, щоб прокласти нові мережі та приєднати їх до Чернелівського водогону. «Все готово, тільки потрібно відкрити вентиль та пустити воду, - стверджує Олександр Сергійович. – Рік часу, але «Укрзалізниця» не передає свої мережі і забезпечує водою мешканців Гречан зі своєї свердловини, яка в жахливому санітарному стані». Як наслідок, як заявив очільник міста, люди використовують воду нижчої якості та платять за неї більше, ніж інші мешканці міста, за тарифом, який визначають «залізничники».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую