ye-logo.v1.2

Соціалісти «влилися» у провладну партію

Політика 1410
Головний соціаліст області переконаний, що закон про вибори, очевидно, буде «перероблений» і змінений на першій же осінній сесії Верховної Ради.. Фото: автора.

12 серпня Хмельницький обласний комітет Соціалістичної партії провів прес-конференцію для хмельницьких журналістів

Про підсумки XVI позачергового з’їзду соціалістів України та підготовку до майбутніх виборів розповів перший секретар обласного комітету СПУ Геннадій Савосін. Він повідомив про зміну керівника партії – лідером соціалістів відтепер став Василь Цушко, який змінив на цьому посту Олександра Мороза.
«Він хоч і каже про себе, що добрий, але насправді він людина жорстка», – так охарактеризував нового лідера Савосін. Однак зазначив, що саме такої людини партія потребує сьогодні, тому що зараз вона «живе» в таких умовах, що потрібно жорстко працювати і проводити багато принципової роботи.
Щодо виборів і самої підготовки до них, то головний соціаліст області переконаний, що закон про вибори, очевидно, буде «перероблений» і змінений на першій же осінній сесії Верховної Ради. Хоча обласний осередок уже активно готується до виборів: йде підготовка команд кандидатів, агітаторів і працівників штабів.
«Місцеві вибори – це не політичні вибори, але такі, які формують політичну ситуацію, – зазначив Геннадій Савосін, – тому що саме на місцях люди вирішують свої основні питання і проблеми». Тому велику увагу соціалісти приділятимуть саме представникам «на місцях». А от працювати «будуть з тими силами, які грунтуватимуться на соціальних гарантіях і співпраця буде на договірній основі». Силами, що за основу своєї діяльності беруть «соціальні гарантії» соціалісти назвали Блок Литвина, комуністів і Партію регіонів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую