ye-logo.v1.2

Хто з нардепів від Хмельниччини отримав «різочку» за кнопкодавство

Політика 3864
Громадський рух «Чесно» оприлюднив топ-10 парламентарів - кнопкодавів Верховної Ради
Громадський рух «Чесно» оприлюднив топ-10 парламентарів - кнопкодавів Верховної Ради. Фото: з архіву

Такий «подарунок» народні обранці сприймали по-різному.

Громадський рух «Чесно» оприлюднив топ-10 парламентарів-кнопкодавів Верховної Ради. Саме їм сьогодні вручили  "різки" від Миколая. Так вони нагадали найзатятішим депутатам-кнопкодавам про порушення Конституції. Фігурує у цьому списку і народний депутат України, обраний на виборчому окрузі № 189 (включає міста Красилів та Нетішин, а також Білогірський, Ізяславський, Красилівський, Теофіпольський райони) Андрій Шинькович із фракції «Блок Петра Порошенка».

У відео рух «Чесно» показав, як сприйняли такі подарунки депутати-кнопкодави: хтось викинув до смітника, хтось думав, куди такий подарунок застосувати, хтось клявся більше не порушувати Конституцію. Андрій Шинькович ознайомився з подарунком і показав середній палець, а вже під час наступного голосування знову кнопкодавив. До речі, в оприлюдненому в червні рейтингу саме він очолював рейтинг кнопкодавів.

Нагадаємо, стаття 84 Конституції України зобов’язує народних депутатів України голосувати особисто. Проте чинне законодавство не передбачає жодних санкцій до депутатів за порушення цієї норми.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую