ye-logo.v1.2

Сесія облради в прямому ефірі: як депутати змінюватимуть бюджет

Політика 10713

Сьогодні, 22 лютого, відбудеться позачергове зібрання обласної ради.

У порядку денному, який оприлюднений на сайті облради, два питання. І обидва – бюджетні. До розгляду обранців пропонують не лише звіт про виконання обласного бюджету на 2018 рік, а й внести зміни до цьогорічного бюджету.

Як заявив на засіданні однієї з депутатських комісій голова обласної ради Михайло Загородний, скликання позачергової сесії було зумовлене нагальною потребою у якнайшвидшому розподілі капітальних видатків коштів обласного бюджету.

За словами ж Сергія Пенюшкевича, директора Департаменту фінансів, пріоритетною для спрямування бюджетних коштів визначено галузь охорони здоров’я. Понад 30 мільйонів гривень планується виділити на придбання дороговартісних медикаментів, 44 мільйони – на продовження будівництва нового лікувально-діагностичного корпусу обласної дитячої лікарні, аби до кінця року, з умовою співфінансування з Державного бюджету, завершити будівництво стін, змонтувати дах і провести комунікації. Нагадаємо, у 2018 році на будівництво витратили з обласної скарбниці 30 мільйонів гривень. Всього ж проектом змін до бюджету на Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації планують виділити понад 172 мільйони гривень.

За тим, яким депутати вноситимуть зміни до бюджету на 2019 рік, можна спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції о 12.00.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую