ye-logo.v1.2

Онлайн трансляція сесії Хмельницької міськради: бюджет 2019 (Запис ефіру)

Політика 8441

Сьогодні відбудеться позачергове засідання міських депутатів.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин вчора, 13 травня, підписав розпорядження про скликання поачергової сесії Хмельницької міської ради. Згідно якого депутати мають зібратися сьогодні, 14 травня, о 10.00, щоб розглянути одне запропоноване питання – «Про внесення змін до бюджету міста Хмельницького на 2019 рік».

Як йдеться у проекті рішення, зміни покликані через звернення декількох управлінь, аби прийняти необхідні рішення для співфінансування будівництва Палацу спорту на вулиціПрибузькій,5/1А (залучення додаткових коштів субвенції з державного бюджету), а також для реалізації мікропроектів-переможців громадських ініціатив та заходів Програми створення та розвитку індустріального парку «Хмельницький».

Міській раді, зокрема, пропонують збільшити видатки на будівництво Палацу спорту на майже 19,8 мільйонів гривень. Нагадаємо, у березні цього року на Прибузькій, 5/1А заклали перший камінь під нову спортивною спорудою. На її будівництво місто вже отримало з державного бюджету 64 мільйони гривень. З міського бюджету в якості співфінансування мали виділити ще 14 мільйонів гривень. Палац спорту планують здати наступного року.

Отож, як голосуватимуть депутати та які рішення прийматимуть, дивіться в прямому ефірі на сайті «Є» 14 травня о 10.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую