ye-logo.v1.2

Інавгурація Зеленського: як голосували нардепи від Хмельниччини

Політика 6649
Володимир Зеленський складе присягу на Конституції України 20 травня 2019 року
Володимир Зеленський складе присягу на Конституції України 20 травня 2019 року. Фото: кадр з серіалу "Слуга народу"

Верховна Рада України визначила дату, коли новообраний президент України складе присягу.

Складання присяги українському народові новообраним Президентом України Володимиром Зеленським відбудеться 20 травня. Відповідну постанову сьогодні прийняв парламент. За цю дату проголосували 315 народних депутатів України, ще двоє були проти, а 60 не голосували.

Та чи всі парламентарі від Хмельниччини підтримали проект «Постанови про дату, час і місце проведення урочистого засідання Верховної Ради України, присвяченого складанню присяги Українському народові новообраним Президентом України Зеленським В. О.» за номером №10270-2?

Згідно електронних даних поіменного голосування, народний депутат Олександр Герега був відсутнім під час голосування. А ось Віктор Бондар не голосував. Решта ж обранців – Роман Мацола, Володимир Мельниченко, Сергій Мельник, Андрій Шинькович, Олександр Ксенжук та Сергій Лабазюк натиснули на кнопку «за».

Відзначимо, що в порядку денному парламенту було сім проектів постанов про дату інавгурації. Зокрема, пропонувалися такі дати: 17 травня, 19 травня, 20 травня, 26 травня і 28 травня.
Отож, інавгурація Володимира Зеленського відбудеться 20 травня о 10:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую