ye-logo.v1.2

Президент звільнив голову Кам’янець-Подільської РДА

Політика 3478
Загальні доходи Василя Сукача за 2018 рік склали 240 тисяч 826 гривень
Загальні доходи Василя Сукача за 2018 рік склали 240 тисяч 826 гривень. Фото: klyuch.com.ua

Василь Сукач очолював райдержадміністрацію з травня 2015 року.

Сьогодні, 22 липня, на сайті Адміністрації президента України з’явилося рішення про звільнення з посади голови Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Василя Сукача.

«Звільнити Сукача Василя Олександровича з посади голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Хмельницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України», — йдеться у розпорядженні Володимира Зеленського.

Василь Сукач перебував на посаді голови РДА з травня 2015 року. До того часу він працював заступником Кам’янець-Подільського міського голови.

В останній щорічній електронній декларації він вказав, що володіє двома земельними ділянками: у Кам’янці-Подільському площею 594 квадратних метрів та у селищі міського типу Товсте Тернопільської області — 24 тисячі 403 квадратних метрів. Крім того, у стовідсотковій власності він має житловий будинок у Кам’янці-Подільському (144,60 «квадрати»), а спільно з дружиною в районному центрі володіє квартирою площею 62,30 квадратних метрів.

Більша частина автотранспорту записана на його дружину — Інну Сукач. Зокрема, вона володіє «Mercedes-Benz 207» 1986 року випуску та «Mitsubishi Pajero Wagon» 2013 року випуску. Натомість вже ексголова РДА має у власності «Volkswagen Golf» 1991 року.

До теми: Кадрові рішення у Хмельницькій ОДА: що задекларував новий заступник очільника області

Крім того, його дружина володіє приватним підприємством «ВІНС-2006».

Минулого року Василь Сукач загалом заробив 240 тисяч 826 гривень. Зокрема, йому нарахували 227 тисяч 895 гривень зарплатні голови РДА та понад 10 тисяч гривень від надання майна в оренду приватному агропромисловому підприємству «АРКАДІЯ». До того ж від ПАП «АРКАДІЯ» він отримав 2 тисячі 470 гривень благодійної допомогти, а від Хмельницької обласної організації професійної спілки працівників державних установ України — 300 гривень.

Натомість доходи його дружини за 2018-й склали 841 тисячу 911 гривню, левову частку яких займає дохід від зайняття підприємницькою діяльністю. Крім того, подружжя Сукачів зняло з банківських карток 144 тисяч гривень.

Серйозними грошовими заощадженнями офіційно володіє лише Інна Сукач. Під «матрацом» вона тримає готівкою 600 тисяч гривень.

Нагадаємо, 16 липня президент своїми розпорядженнями звільнив дванадцять голів райдержадміністрацій Хмельницької області. До того він позбавив посади очільника Волочиської РДА Володимира Сергійчука.

Крім того, минулого місяця Зеленський звільнив голову Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Лозового.

Читайте також: Хто переміг на парламентських виборах: результати від ОПОРИ

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую