ye-logo.v1.2

“Чи згодні ви чекати 10 років на краще життя?”

Політика 2984
Фото: Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області

Нещодавно уряд заявив, що українцям стане значно краще жити. Але станеться це через... 10 років. Кореспонденти “Є Поділля” вирішили запитати відомих людей Хмельниччини, як вони до цього ставляться і чи готові стільки часу чекати змін на краще?

Ігор Корнійчук, перший секретар Хмельницького комітету Комуністичної партії України: “Від того, скільки ми чекатимемо, ситуація ніяк не зміниться. Доки у Верховній Раді не буде більшість депутатів з народних мас, а не олігархів, доти нема чого сподіватися на краще життя. Уряд має працювати над виконанням тих законів, які захищають звичайних людей, простих робітників. Депутат має жити таким життям, як і народ, інакше він його не зрозуміє. На цей момент уряд представляє інтереси олігархів, а не народу. А народ, в свою чергу, несвідомо обирає не тих, хто б йому допоміг. Треба, щоб інтереси населення представляли народні обранці з різних галузей: науки, освіти, медицини, комунальної сфери, журналістики тощо. Тобто, люди компетентні. Вірю в те, що до наступних виборів напруга, що склалася в країні, може дещо послабитися”.
Анатолій Суходоля, головний хірург області, професор, депутат обласної ради: «Зрозуміло, що так довго чекати ніхто не хоче. Але я розумію, що покращення життя завтра бути не може. Тому доводиться погоджуватися на етапи, які нам пропонують. І сподіватися на краще».
Володимир Купратий, голова Хмельницької обласної ради організації ветеранів України: “Ми, ветерани, не згодні чекати так довго. Звісно, хотілося б, щоб ці часи настали якнайшвидше. Маємо надію, що уряд все-таки виконає ті обіцянки, які постійно дає. Зараз спостерігаються деякі зрушення в кращий бік, наприклад, підвищення пенсій, але вони не встигають за темпами інфляції. Ми всі віримо в те, що до 20-ліття незалежності України уряд порадує нас, і зміни на краще вже відбуватимуться, а не відкладатимуться на довгі 10 років”.
Любов Садовська, завідуюча Городоцьким районним відділом освіти, депутат районної ради:
«Я переконана, що зміни на краще ми відчуємо значно швидше. Зараз у державі розпочинаються реформи. І я вірю, що вони досить скоро дадуть позитивний результат».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую