ye-logo.v1.2

Зеленський про нового очільника Хмельницької ОДА: «Мені показали всього дві кандидатури»

Політика 10303
Володимир Зеленський сказав, що призначить голову Хмельницької облдержадміністрації "найближчим часом"
Володимир Зеленський сказав, що призначить голову Хмельницької облдержадміністрації "найближчим часом". Фото: president.gov.ua

На пресмарафоні у Києві президент України сказав, коли приїде представляти нового очільника облдержадміністрації.

Сьогодні, 10 жовтня, в столиці України триває пресмарафон із президентом Володимиром Зеленським. Під час якого пролунало запитання: «Коли ви приїдете в Хмельницький та представите нового голову Хмельницької облдержадміністрації?»

«Така складна ситуація з губернаторами, я вам не можу навіть… без будь-якого впливу… Мені показують, приносять одну-дві людини на область, які хочуть бути губернаторами. Ніхто не хоче, ніхто не може, всі кажуть: «Зарплата нас така не влаштовує». Є люди, які приходять і кажуть: «Ну дивіться, ладно, але ж я можу заробляти, як я можу». Розумієте які? Я не хочу навіть розмовляти з такими людьми», - заявив президент України.

Та згодом додав: «Призначимо. Повинні призначити найближчим часом. У Хмельницькому показали всього дві кандидатури, - заявив Володимир Зеленський. - Знаєте, що відбувається? Як я тільки когось починаю розглядати, от зараз у Харкові, в мене там тільки дві кандидатури, як тільки я когось починаю розглядати, стільки бруду на цю людину… виливають всі. Місцеві, не місцеві. Будь-які засоби масової інформації. Тому що клани борються, не хочуть втратити нічого».

Нагадаємо, 11 червня цього року президент Володимир Зеленський звільнив з посади голови Хмельницької ОДА Вадима Лозового, якого призначав на посаду президент Петро Порошенко. Наразі обов’язки голови ОДА виконує Володимир Кальніченко.

Читайте також: Хто очолить Хмельницьку облдержадміністрацію – версії

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую