ye-logo.v1.2

Шепетівські депутати виступили проти «формули Штайнмаєра»

Політика 2432
Рішення було прийнято одностайно та без заперечень
Рішення було прийнято одностайно та без заперечень. Фото: shepetivka-rada.gov.ua

Відповідне звернення прийняли на позачерговій сесії.

Сьогодні, 11 жовтня, пройшла позачергова сесія Шепетівської міської ради. Одним із питань порядку денного стало звернення до президента Володимира Зеленського та Верховної ради України щодо недопущення реалізації «формули Штайнмаєра».

За словами Шепетівського міського голови Михайла Полодюка, рішення попередньо було обговорено на комісії. До міської ради звернулося п’ять громадських організацій учасників бойових дій, які просили міську раду підтримати їх позицію, про недопущення прийняття «капітуляцій них угод». Очільник міста говорить, що рішення про звернення було прийнято одностайно та без заперечень.

«За основу взяли звернення депутатів обласної ради без змін. У результаті 22 зареєстрованих депутати (всього у міській раді 34 депутати - прим. автора) одноголосно проголосували за текст звернення до Володимира Зеленського й Верховної Ради України», - прокоментував Михайло Полодюк.

Нагадаємо, що за подібне звернення проголосували на черговій сесії депутати Хмельницької міської ради. Крім них, «формула Штаймаєра» осудили міські ради Кам’янця-Подільського, Нетішина, Славути та Хмельницька обласна рада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую