ye-logo.v1.2

Віктор Коліщак: “Сьогодні немає потреби політично зафарбовуватися”

Політика 1527
Дніпропетровськ. НЕ минуле століття.
Дніпропетровськ. НЕ минуле століття.

обласна організація Єдиного Центру вирішила не зациклюватися на “своїх” однопартійцях та оголосила про відкриті списки публічного висунення кандидатів на виборах до місцевих рад

Визначити лідерів серед громад, що дозволить зробити якісні ради, у Єдиному центрі планують шляхом реалізації
нового проекту “Відкриті списки Єдиного центру”.
“Ми запрошуємо до участі, насамперед, незалежних кандидатів, лідерів громадських організацій, представників різних політичних сил до співпраці, – стверджує лідер обласного осередку Єдиного центру Віктор Коліщак. – Ми готові висувати до рад тих людей, які потрібні громаді, яким довіряє народ, котрі знають, які кроки потрібно зробити для того, щоб ради, нарешті, стали дієвими. А головне, відкриті списки ми запроваджуємо для того, щоб не було якихось змагань між кандидатами, і на вибори пішли справжні лідери. Ті, котрих обере громада”.
Вимоги до кандидатів, котрих готовий підтримувати Єдиний центр, прості: чиста репутація, професіоналізм, авторитет серед громади. А от партійна приналежність до Єдиного центру якраз не є визначальною. “Сьогодні немає потреби політично зафарбовуватися, – впевнений Віктор Коліщак. – Головна мета – об’єднати громадськість усієї України. Нас довго ділили на кольори, на східних і західних... Нині наші кроки спрямовані на об’єднання громад. Головне, щоб кожен був професіоналом”.
“Саме тому, що наш проект передбачає відкритість та прозорість, ми сподіваємося на якісний результат, – запевняє Віктор Коліщак. – А громада, я впевнений, висуватиме найактивніших людей. Тих, кому довіряє. На попередніх виборах ми спостерігали таке явище, коли на вибори ідуть усі, а проходять по списках, як правило, ті, кого громада не знає. Ми ж пропонуємо  голосувати за тих людей, котрі живуть серед нас, проймаються спільними проблемами, мають довіру та авторитет”.
Голосування за того чи іншого кандидата, котрі потраплять до сформованих списків Єдиного центру, відбуватиметься як в Інтернеті на сайті регіональної організації Єдиного центру, так і на вулицях міст, райцентрів, сіл. Оголосити списки людей, котрих громади хочуть бачити у списках кандидатів на посади міських, селищних, сільських голів, депутатів від мажоритарних округів у Єдиному центрі обіцяють вже 9 вересня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую