ye-logo.v1.2

«Нинішня влада рубає українське коріння», –

Політика 1473
«Ми маємо робити висновки з наших минулих помилок», – твердить лідер опозиції Юлія Тимошенко.

сказала екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко на мітингу в Києві

Очільниця «Батьківщини» розпочала свою промову з підсумків зробленого народом України за 19 років незалежності. І з прикрістю констатувала, що з 90% населення, які голосували у далекому 91-му за незалежність, 25% нині не проти солодкого полону іншої держави.
 «Якщо ми не навчимося робити висновків з наших минулих помилок, то втратимо любов громадян до України. Ми маємо чітко визначитися: або самі будуємо державу, або потім не нарікаємо ні на кого, крім себе», - сказала Юлія Тимошенко.
 Головною метою лідер «Батьківщини» вважає реалізацію плану дій, який складається з 15 пунктів. Зокрема, це віра у власні сили та чітко скоординовані дії, припинення агресії та розбрату між населенням України, об’єднання заради національної ідеї. А ще Юлія Тимошенко закликала провести 7 вересня всеукраїнське зібрання проти неправомірних дій влади, яка прагне переписати закони під себе, а не для блага народу. А 31 жовтня прийти на вибори до місцевих рад
та висловити своє ставлення до
політиків.
 «Президент схожий на мавпу з гранатою, яка сидить, погладжуючи чеку, та не знає, що з нею робити. Влада рубає українське коріння, ставить хрест на свободі слова та дій. Нині чимало з тих, хто голосував за Януковича, розчарувалися у його діях, - сказала пані Тимошенко. - Ми маємо готуватися до напруженої та тривалої боротьби, адже перемоги даються нелегко. Запевняю, що я маю силу, волю і переконання не відступити ані на крок в боротьбі за те, щоб Україна стала сильною європейською державою».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую