ye-logo.v1.2

На вулиці Хмельницького вийшла молодь Західної України (ФОТО+ВІДЕО)

Політика 5447

Першого травня відбулася молодіжна демонстрація, яка пройшла під гаслом «Дай владі посвистіти!»

Марш молоді стартував від пам’ятника Івану Франку, а завершився неподалік майданчику перед торгівельним центром «Дитячий світ».

Окрім хмельничан до заходу приєднатиля активісти з Кам’янця-Подільського, Вінниці, Львова, Тернополя, Ужгорода, Рівного, Луцька, Києва та Чернівців. Всі вони виступили проти нових реформ, які впроваджує в життя влада.

«Наша влада дуже енергійно взялася до реформ, - заявив Денис Панкратов з хмельницької громадської організації «Діти Кризи». - Проте більшість з цих реформ направлені на покращення економіки за рахунок погіршення життя простої людини – нові Трудові, Податкові, Житлові кодекси, закон про вищу освіту і тд. Отож нехай краще наші можновладці займаються художнім свистом, замість такого реформування, беруть до рота по свистку, або сопілці й розробляють основний свій навичок – мелодійне свистіння про наше майбутнє. Але право будувати це майбутнє, нехай краще віддадуть нам».

До речі, організатори сьогоднішньої акції виступили три громадські організації: «Діти Кризи», «Пряма Дія» та Західноукраїнська активістська мережа «Соціальний Опір». Вони ж закликали інші організації приєднуватися до протестів молоді.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую