ye-logo.v1.2

Яким майном володіє новий голова Деражнянської райдержадміністрації

Політика 7024
Офіційний задекларований дохід Олександра Щербаня за 2019 рік склав понад 39 тисяч гривень
Офіційний задекларований дохід Олександра Щербаня за 2019 рік склав понад 39 тисяч гривень. Фото: зі сторінки Олександра Щербаня у Facebook

Огляд біографії та електронної декларації Олександра Щербаня.

Кореспонденти сайту «Є» продовжують аналізувати біографії та електронні декларації новопризначених очільників районних державних адміністрацій Хмельницької області. На черзі Щербань Олександр Васильович, якого Володимир Зеленський призначив головою Деражнянської РДА.

Як повідомляє пресслужба Хмельницької обласної державної адміністрації, Олександр Щербань народився 30 вересня 1986 року у селі Тернава Дунаєвецького району Хмельницької області. Закінчив Хмельницький університет управління та права, за спеціальністю «Правознавство». Працював адвокатом. Призначений головою Деражнянської райдержадміністрації 21 лютого цього року.

Як і низка інших новопризначених голів райдержадміністрацій Хмельниччини, Олександр Васильович є помічником на громадських засадах нардепа Володимира Ватраса. Також він керує громадською організацією «Сила змін».

Останню електронну декларацію він опублікував 23 лютого. Відповідно у ній відображено його доходи та статки за 2019 рік.

Згідно з нею, Олександр Щербань з 2014 року у Хмельницькому володіє квартирою площею 55,9 квадратних метрів, а з 2018 року в селі Тернова Дунаєвецького району — земельною ділянкою площею 19 тисяч 900 квадратних метрів. Торік у нього з’явився у власності автомобіль «Volkswagen CC» 2011 року випуску. Тоді він коштував 262 тисячі 450 гривень.

У 2019 році Олександр Щербань від зайняття підприємницькою діяльністю отримав 39 тисяч 465 гривень. Для порівняння, у 2018-му — 802 тисяч 750 гривень доходу. Доходи його дружини у декларації не вказані. Крім того, Олександр Васильович тримав у банку 1 тисячу 339 гривень.

Нагадаємо, вчора, 26 лютого, Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької райдержадміністрації. Ним став Артем Багінський — член політичної партії «Слуга народу» і помічник на громадських засадах народного депутата Володимира Ватраса.

Крім того, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули декларації новопризначених голів Білогірської РДА Юрія Загоруйка, Віньковецької РДА Володимира Лужняка, Волочиської РДА Юрія Марущина, Городоцької РДА Жанни Кордас і Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую