ye-logo.v1.2

Наш губернатор – найкращий

Політика 1377

...у рейтингу «політичного підлабузництва»

Промовлена Василем Ядухою на одному із засідань облдержадміністрації фраза: «Ця влада – від Бога. А тому потрібно убік відкинути політичні вподобання і працювати на її авторитет», не тільки миттєво облетіла шпальти відомих всеукраїнських і навіть деяких зарубіжних видань, а й здобула пальму першості в рейтингу «політичного підлабузництва», який проводив тижневик «Коментарі».
З проханням визначити найбільших догідників в українському політикумі видання звернулося до двадцяти провідних українських експертів. Друге місце в рейтингу впевнено посів міністр економіки Василь Цушко з висловлюванням: «Є головний реформатор в цій країні – це Янукович. Є другий реформатор – це Азаров. Усі решта – це виконавці.  Будь-який реформатор оці- нюється тільки після закінчення якогось часу, згодом. Згадайте реформи Маргарет Тетчер. Її ж на вила піднімали. Але після того, як вона пішла у відставку, всі сказали, що завдяки її діям Англія змінилася».
«Бронзовим призером» стала заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман, яка переконливо заявила, що звикла довіряти Віктору Януковичу так, як довіряють батькові – без тіні сумніву.
На четвертому місці міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов з пасажем: «Скажу як юрист: якщо з людини судимості зняті, винною вона не вважається. А якщо назвати це політичними репресіями того часу? Луценко в камері сидів? Сидів. Тимошенко сиділа? Сиділа. Ось і тут. Це був інший час. Гаразд, а Чорновіл, який сидів у в'язниці, хто був? Політрепресований. Не було тоді політрепресованих, він за кримінальною статтею сидів». (Інтерв'ю виданню «Лівий берег».)
Замикає п'ятірку лідерів перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов: «По суті справи, Янукович реалізував американську мрію. Хлопчина з простої сім'ї, сирота. І зробив себе, зробив Президентом. Ніхто ж не допомагав – ні тато, ні мама. Я можу сказати, поклавши руку на серце, я не буду називати прізвищ, але практично всі, хто досяг вершин політичної влади, жоден сам туди не дійшов. Або тато, або мама, або брат, або сват, або свекор. І їх просто бісить, що сирота сам міг піднятися».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую