ye-logo.v1.2

Сергій Лабазюк підтримав хмельницьких підприємців та заявив про продовження пільг для бізнесу На правах реклами

Політика 1608
Політик зазначив, що 13 травня Верховна Рада продовжила пільги для бізнесу
Політик зазначив, що 13 травня Верховна Рада продовжила пільги для бізнесу. Фото: Прес-служба нардепа Сергія Лабазюка

Пільги для бізнесу продовжили до кінця карантину.

Народний депутат Сергій Лабазюк підтримав підприємців, які працюють на Хмельницькому ринку, та повідомив про продовження пільг для бізнесу до кінця карантину.

Про це народний депутат написав на своїй Facebook-сторінці.

«Для десятків тисяч людей, які працювали на ринку до карантину, - це шанс повернутись до нормального життя, і знову почати заробляти кошти. Тільки уявіть, скільки людей від цього залежить, якщо порахувати родини усіх підприємців та продавців», - прокоментував Лабазюк відкриття ринку.

 «Більшість людей адекватно сприймають ситуацію, користуються масками та антисептиками, дотримуються соціальної дистанції у 1,5-2 метри», - зазначив він

Політик також повідомив, що 13 травня Верховна Рада продовжила пільги для бізнесу до кінця карантину та дозволила ФОПам не платити ЄСВ, ухваливши відповідні закони (№3329-д та №2166).

 Нагадаємо, Лабазюк є автором законопроєктів №2644 та №2645 про скасування обов’язкового застосування реєстраторів розрахункових операцій для ФОПів.

Також депутат зареєстрував в парламенті законопроєкт №3352 щодо тимчасового звільнення ФОПів I і II груп від сплати єдиного податку у зв'язку з карантином.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую