ye-logo.v1.2

Партія «За Майбутнє» оголосила про початок народних праймеріз На правах реклами

Політика 1790
Партійні списки формуватимуться за пропозиціями від громади, професійних спілок, колективів.
Партійні списки формуватимуться за пропозиціями від громади, професійних спілок, колективів.

Вперше за всю історію виборів на Хмельниччині партійні списки, зокрема «За Майбутнє», формуватимуться за принципом колективної довіри до кандидатів.

Про це заявив народний депутат України, лідер партії «За Майбутнє» Хмельниччина Сергій Лабазюк.

«Партія «За Майбутнє» буде першою на Хмельниччині політичною силою, яка формуватиме списки кандидатів не за тим, хто кому друг, сват, кум і так далі, а за пропозиціями від громади, професійних спілок, колективів», - сказав Сергій Лабазюк.

Як зразок, нардеп навів приклад «народних праймеріз», яким користуються у США. Він наголосив, що освітяни, медики, підприємці, військові, інші у своїх колективах можуть висувати кандидата та запропонувати його кандидатуру партії «За майбутнє».

«До мене дуже часто телефонують підприємці під час розгляду того чи іншого законопроєкту, просять: підтримайте, проголосуйте. Та дуже важливо, щоб зверталися не поодинці, як за звичай, а об’єдналися та мали свого представника».

Саме такі представники – від медиків, освітян, підприємців, які користуються найбільшим авторитетом і довірою, мають бути в партійних списках до місцевих рад усіх рівнів – обласної, районних, ОТГ.

«Ми можемо дати шанс стати депутатом місцевих рад абсолютно безкоштовно» - акцентує Сергій Лабазюк.
У політичній партії «За Майбутнє» Хмельниччина сподіваються, що запрошення взяти участь у «народних праймеріз» буде активно підтримане хмельничанами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую