ye-logo.v1.2

Сесія Хмельницької міської ради: бюджет-2021 і цільові програми (запис ефіру)

Політика 4964
На розгляд депутатів буде винесено понад сто питань порядку денного
На розгляд депутатів буде винесено понад сто питань порядку денного. Фото: з архіву редакції

Сьогодні, 23 грудня, пройде чергова сесія Хмельницької міської ради.

Під час її засідання двоє нових обранців Максим Мураховський та Анастасія Шевчук поповнять депутатський корпус. Обоє є представниками партії «Команда Симчишина» й вони посядуть місця своїх попередників Василя Новачка та Лілії Панчук, які 8 грудня склали мандати через обрання на керівні посади.

На розгляд оновленого депутатського корпусу буде запропоновано понад сто питань порядку денного. Проте чи не найголовнішим з них стане прийняття бюджету на 2021 рік, але вже не міста Хмельницького, а всієї Хмельницької територіальної громади.

Також депутати мають затвердити чимало різноманітних цільових програм на майбутні роки. Наприклад, міжнародного співробітництва та промоції територіальної громади, цифрового розвитку, підтримки книговидання та читацької культури, підтримки сім’ї…

Значна частина рішень стосуватиметься й земельних питань.

Однак на розгляд депутатів будуть запропоновані й інші проєкти рішень. Зокрема, щодо нагородження Почесною відзнакою міської громади «Мужність і відвага» жителів міста та надання згоди комунальному підприємству «Спецкомунтранс» на укладання договору фінансового лізингу для придбання бульдозера та сміттєвоза.

Отож, за що голосуватимуть міські депутати, ви можете поглянути на власні очі завдяки прямій трансляції від кореспондентів сайту «Є».

До вашої уваги запис прямого ефіру:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую