ye-logo.v1.2

Нові посадовці Хмельницької міськради: кого призначив Олександр Симчишин

Політика 4362
Новими посадовцями стали Юрій Корева та Віктор Бабин
Новими посадовцями стали Юрій Корева та Віктор Бабин. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Короткий огляд їх минулого та електронних декларацій.

Днями Хмельницький міський голова Олександр Симчишин підписав розпорядження про призначення двох нових посадовців. Таким чином керівників отримали управління з питань цивільного захисту населення і охорони праці, а також відділ сприяння діяльності депутатам.

Юрій Корева — колишній посадовець облдержадміністрації

Раніше міське управління з питань цивільного захисту населення і охорони праці очолював Білоус Дмитро Дмитрович. Проте його Олександр Симчишин звільнив з цієї посади 11 травня минулого року. Причиною звільнення стало «власне бажання» посадовця. Наразі призначено нового начальника.

Згідно з розпорядженням міського голови від 11 лютого, начальником управління з питань цивільного захисту населення і охорони праці призначено Кореву Юрія Миколайовича. Виконувати свої посадові обов’язки він розпочав з 15 лютого.

Працюючи у Хмельницькій облдержадміністрації, Юрій Корева іноді проводив брифінги щодо ситуації з COVID-19. Фото: пресслужби Хмельницької ОДА

Працюючи у Хмельницькій облдержадміністрації, Юрій Корева проводив брифінги щодо ситуації з COVID-19. Фото: пресслужби Хмельницької ОДА

Донедавна з 22 квітня 2019 Юрій Корева керував управлінням з питань цивільного захисту населення Хмельницької облдержадміністрації. До того він був заступником начальника цього ж управління.

Останню електронну декларацію Юрій Миколайович опублікував 3 лютого. У ній вказані його статки та доходи за 2020 рік.

Нерухомість. Юрій Корева задекларував дві квартири у Хмельницькому. Квартира площею 65,80 квадратних метра перебувала у його власності, а інше житло площею 52,3 «квадрати» — у співвласності. Також в обласному центрі він мав нежитлове приміщення площею 2,60 квадратних метра і ще одну недобудовану квартиру площею 42,74 «квадрати».

Автотранспорт. Володів автомобілем «Chery Amulet» 2008 року випуску.

Доходи та грошові активи. Юрію Кореві торік за роботу начальником управлінням з питань цивільного захисту населення Хмельницької ОДА нарахували 355 тисяч 160 гривень зарплатні. Також він задекларував 72 тисячі 812 пенсії та понад 9 тисяч гривень монетизованої пільги на оплату житлово-комунальних послуг. Натомість його дружині Олені Кореві у дерматовенерологічному центрі Хмельницької облради нарахували 101 тисячу 246 гривень зарплатні. Готівкою Юрій Корева мав 2 тисячі доларів.

Віктор Бабин — депутат райради та колишній начальник з Городоцької РДА

Кілька років обов’язки завідувача відділу сприяння діяльності депутатам виконувала Тріщова Галина Дмитрівна. Фактично постійного керівника цього структурного підрозділу міськради не призначали з червня 2018 року. Тоді пішов із життя його завідувач Марченков Олександр Миколайович.

Тепер же, згідно з розпорядженням Олександра Симчишина від 15 лютого, новим завідувачем відділу сприяння діяльності депутатам призначено Бабина Віктора Петровича. До виконання своїх посадових обов’язків він приступить зі 17 лютого.

Віктор Бабин (крайній зліва) у минулому також працював заступником голови Городоцької райдержадміністрації. Фото: з фейсбука Городоцької РДА

Віктор Бабин (крайній зліва) у минулому також працював заступником голови Городоцької райдержадміністрації. Фото: з фейсбука Городоцької РДА

До цього часу Віктор Бабин був начальником відділу охорони здоров’я та культури Городоцької райдержадміністрації, яка нині відповідно до адміністративно-територіальної перебуває у процесі ліквідації. А до того впродовж кількох років працював заступником голови цієї РДА.

У 2015 році Віктор Петрович від ВО «Свобода» обирався депутатом Городоцької районної ради, а торік — депутатом Хмельницької райради як кандидат від політичної партії «Команда Симчишина».

Останню електронну декларацію Віктор Бабин опублікував 4 лютого. У ній вказані його статки та доходи за 2020 рік.

Нерухомість. Торік Віктор Петрович жив у Городку. Там він мав у власності земельну ділянку й гараж, а у співвласності квартиру площею 62,30 квадратних метра. Також мав ділянку у Хмельницькому районні, але назву села у декларації не вказана. Його дружина Ірина Бабин володіла житловим будинком площею 73,6 «квадрата» та земельною ділянкою в Гусятині Тернопільської області. Ще одну ділянку вона мала у Хмельницькому районні — назва села теж не вказана.

Автотранспорт. Віктор Бабин власним автомобілем не володів. Проте користувався автівкою марки «Skoda Octavia» 2013 року випуску, що належить третій особі — Токару Андрію Казимировичу.

Доходи та грошові активи. Торік за роботу начальником відділу охорони здоров’я та культури Городоцької РДА Віктору Бабину нарахували 190 тисяч 579 гривень зарплатні. Також він задекларував 17 тисяч 143 гривні доходу від надання майна в оренду, 34 тисячі 381 гривню пенсії та 3 тисячі 924 гривні страхових виплат. Натомість його дружині Ірині Казимирівні за роботу заступницею начальника відділу фінансів Городоцької РДА нарахували 139 тисячі 850 гривень. Також вона мала 10 тисяч 932 доходу від надання майна в оренду. Готівкою Віктор Петрович зберігав 265 тисяч гривень.

Нагадаємо, у січні Олександр Симчшин призначив нового начальника міського центру соціального обслуговування, що на вулиці Перемоги, 7-А. Ним став Дмитро Старцун. А попередню очільницю терцентру Ірина Ковальчук міський голова звільнив на підставі поданої нею заяви. Того ж місяця Ірина Іванівна стала директоркою департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА.

Читайте також: Симчишин претендує на звання «Людина року»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую