ye-logo.v1.2

У Хмельницькій ОДА може з'явитись новий начальник управління цивільного захисту

Політика 2439
У Хмельницькій ОДА продовжуються кадрові зміни
У Хмельницькій ОДА продовжуються кадрові зміни. Фото: з архіву

Оголосили переможця конкурсу.

Переможцем конкурсу на вакантну посаду начальника управління з питань цивільного захисту населення Хмельницької ОДА став Володимир Панасюк. Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови облдержадміністрації Сергія Гамалія від 16 квітня.

«Визначити Панасюка Володимира Миколайовича переможцем конкурсу на вакантну посаду категорії «Б» – начальника управління з питань цивільного захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації. Підстава: витяг з протоколу засідання конкурсної комісії від 12 квітня, загальний рейтинг кандидатів», - йдеться у розпорядженні.

Як повідомляє «Суспільне», наразі переможець проходить спеціальну перевірку, після якої буде підписано розпорядження голови обласної адміністрації про його призначення на державну посаду.

За даними із декларації, Володимир Миколайович зареєстрований та проживає у Білогір'ї, де до 2019 року займав посаду начальника Білогірського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. У Білогір'ї має квартиру площею 45,6 квадратних метрів та у спільній власності з батьками володіє часткою квартири у селі Переросле на Білогірщині. Серед доходів майбутнього керівника у 2020 році були: одноразова матеріальна допомога при звільнені від головного управління ДСНС України у Хмельницькій області - 234 090 гривень, 127 407 гривень пенсії, 8 338 гривень пільг від соцзахисту Білогірської РДА, ще 89 961 гривню нарахували зарплати у ТОВ "Маяк". Готівкою зберігав Володимир Панасюк 320 тисяч гривень.

Дружина, Світлана Панасюк, має земельну ділянку у Білогір'ї та автомобіль «Hyundai Tucson», придбаний у 2019 році за 53 022 гривні. За основним місцем робот у Білогірській центральній районній лікарні Світлані Володимирівні нарахували 82 101 гривню, ще 25 800 гривень мала пенсії.

 Читайте також: У Хмельницькій ОДА звільнили керівника департаменту природних ресурсів і екології

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую