ye-logo.v1.2

«Пенсійний» майдан у Хмельницькому: немає слів – одні емоції

Політика 5266

В обласному центрі відбулася акція протесту «Пенсійну реформу – на смітник», в якій взяли участь не більше двохсот людей

Здавалося, що сьогоднішній майдан в Хмельницькому може стати не менш цікавішим за минулорічні податкові. Лише той факт, що «пенсійний майдан» організували три громадські організації – Профспілки захисту підприємництва Хмельницького, Комітету моніторингу органів влади та «Діти кризи», наштовхували на думку, що людей буде «ого-го»! Але ж час, який обрали організатори протесту, здається, обрали невдало – робочий день, обід… спека! Деякі журналісти навіть жартували, що слід було акцію провести на міському пляжі, а тим хто, хто прийде в купальнику подарувати прапор в руки, або ж вудку, на якому той стяг кріпиться. Крім громадських організацій до акції (принаймні на це очікували) мали б долучитися й різні політичні сили. Воно, власне, так і сталося. Але кількість учасників, яких політики вивели на майдан теж вразила… Прийшли активісти «Батьківщини», «Фронту змін», Комуністичної партії України, Конгресу українських націоналістів. Решта ж чи то проігнорувала, чи то просто не знали, чи то… підтримують пенсійну реформу. Але ж ті, котрі вийшли на майдан, привели із собою по 5-25 учасників. І все. Крапка.
Багато ж хто на запитання журналістів: «А де ж люди?», відповідали майже однаково: «А ми не організатори. Це все Кнець (голова Профспілки захисту підприємництва Хмельницького – прим.авт.), запитуйте в неї». Наче: «Я, не я, і хата не моя».
Півтори години виступів з «трибуни» колишнього «чорного квадрату» на майдані Незалежності в Хмельницькому завершилися тим, що сотня учасників мітингу прийняли резолюцію. Пунктів сім, першим із яких: «Президент має накласти вето на новий пенсійний закон». А останній… Будуть наші протестанти, якщо до них не дослухаються, вимагати відставки Кабінету Міністрів, Верховної Ради та Президента.
Про що, власне, говорили на майдані, та як проходила акція протесту, дивіться у відеосюжеті «Хмельницької народної газети «Є»:

Коментарі:

ігор 20.07.2011 13:18

стьопа ти при********ду *******рок провокатор 

Степан Бандера 20.07.2011 12:50

ахахахаха))))))  Ярослав Братенко ну ти й матюкливий геній подільського краю)))))))))))))))) шкода що в деяких свободолюбивих політиканів закінчелись аргументи ще до початку дускусіїї, а проявити характер вдається лише за моніторами й в матюкливій формі. Наступного разу приходь на таку акцію із трибуни скажи організаторам що вони, за твоїмивисловами "пізд..ки" . Однак напевно в когось  кишка за тонка займатись публічною політикою!!!   Чекаю другу порцію матюкливих коментарів вже на мою адресу))))   Слава Україні!  

Ярослав Братенко 19.07.2011 20:59

задовбали вже цією писаниною. гнилота. країну розкрадають, руйнують, а воно зібрало 50 чоловік і піариться. опозиціонери єднайтеся. вже один діяч бл..ь пролетарів єднав. назвався опозиціонером роби роботу, не бзди тут толєрантну писанину. Я до тебе на акції ніколи не піду. бо гнилоти і пізд..ші  з малечку не переварюю.  не можеш піз...й на х, не заважай іншим, не працюй на владу!

Олег 19.07.2011 16:10

Блін, для чого так тупити? а? 50 чоловік - це не показник, і мітинг тупий, і взагалі, що за фішка? Діти кризи тільки пропіаритись хочуть і все!  ????? тупо!

Олесь Вітряний 19.07.2011 12:06

Шановні друзі! Дякую за активність учасників акції! І не учасників. Бо значить не прийшов для вас той час, коли треба вийти на Майдан. Але впевнений, що завтра будемо проводити акції разом. Дякую за критику всіх, бо розцінюємо це як щире прагнення по доброму порадити нам, як зробити нашу роботу кращою. А якщо зі зла, то і таким дякуємо за небайдужість. Ми читаємо всі критичні зауваження і робимо для себе висновки, вчимося бути крищими. Після останньої нашої акції щодо ініціатив уряду нас критикували, що ми не запросили політичні сили. Тому сьогодні ми виправилися і запросили їх всі, навіть провладні. Дякуємо, акція стала кращою. Дякую за ініціативу Надію Кнець! В подільшому будемо підтримувати всі подібні ініціативи всіх опозиційних сил. Єдине чого не буде, це вибіркової співпраці з вибірковими опозиційними партіями. Бо сьогодні основна проблема опозиційних сил - це роз'єднаність. А це і впливає на якість акцій, чисельність та їх результативність. Тому подальші акції проводимо під гаслом: "Опозиціонери всіх партій - єднайтеся!" Комітет відкритий до співпраці 

Карпати 19.07.2011 10:29

та хоча б 1 000, чи бодай 700 людей, але коли виходить 50, то влада з радістю і натхненням буде робити своє. мене мучають смутні сумніви (як в одному фільмі) чи не влада за тим всім стоїть. її такі акції як нікому на руку.

yal76 19.07.2011 09:45

как по мне, так лучше вообще не проводить акции, чем такие. ЭТо же смешно, клоунада! Вот посмотрели с "белого дома" на "Это" и сразу: разве это глас народа? собралась кучка проплаченных, а значит народ "за" пенсионную реформу. Если бы вышло тысяч 5 на майдан, было б все по другому. Но... а кто знал об акции? Где были обьявления? Где афиши? И почему действительно не сделать акцию не раньше 18.00??? Вообщем одни вопросы. 

poma 19.07.2011 09:26

А вот я посмотрю как миллионы предпринимателей взвоют когда придут оформлять пенсии.Потому что согласно распоряжений Президента и правительства они на стаж могут претедовать только до 2003 г.Только на стаж ,а после 31.12.2003 по 31.07.2010--если перечисляли в ПФ минимальный взнос и  получать минималку 700 грн если не перечисляли получают 220 грн т.е  Вот статья называется "Всем будет по ЕСВ.. Пенсия для предпринимателя" часть II скопируй  в поисковик ГУГЛе фразу //09.12.10 |  Скоро всем будет ЕСВ...///

Ярослав Братенко 18.07.2011 20:43

він такий самий Степан Бандера, як я Роман Шухевич. паплюжить імя провідника і тільки. я не розумію, яка може бути тут дискусія, який БЮТ, він продався, розбігся, його нема, є тільки Юля яка розігрує театр з Януковичем. чи вже забули ПРиБЮТ, чи вже забули тушок в усіх радах. Не було б тушок, не було більшості в регіонів. Це одна банда, тільки одні сині, другі - білі. а це що на фотах і відео - це не акція - це цирк, аби люди дивиоися на цей цирк і більше ніколи не хотіли виходити ні ні які майдани. нормальна людина, хай навіть хоче протестувати гляне на такий цирк ніколи не вийде. А для чого? виглядати клоуном? такий цирк, він руку влади, не буду здивований, якщо Ядуха фінансує та організовує такі акції. щоб перетворити протестний рух на цирк, на шапіто.

Адміністратор 18.07.2011 17:29

Велике прохання до користувачів ресурсу поважати один одного у своїх репліках. У іншому випадку Ваш акаунт буде заблоковано :).

не Бандера 18.07.2011 16:16

Стьопа ти явно не Бандера! А долб**** то - точно!

Степан Бандера 18.07.2011 14:28

Про що мова, друзі!? акція пройшла так, як вона пройшла! не має значенння скільки було людей! кожен має робити те що потрібно для повалення цього антиукраїнського режиму. Я напревеликий жаль не зміг прийти однак повністю підтримую генеральну тезу організаторів, оскільки переконаний що влада скоріше дослухається до нас  з майданів а не з інтернет форумів! тому друзі усі хто не згоден з цим антиукраїнським режимом мають бути активними і шукати однодумців! я бачу таких сьогодні профспілку захисту підприємництва м.Хмелшьницького, Комітет моніторингу органів влади  Діти кризи, ВО Свобода, ВО Батьківщина, Оновлення країни, Фронт Змін.  Потрібно боротись щодня, а не відсижуватись в тепленьких кріслах біля моніторів! Гадаю що критика автора піде на користь усім об'єднанням за для подолання режиму ПРоффесіоналів!   Слава Україні!       

Енріке Лістер 18.07.2011 12:55

акція - дійсно смішна!
 оголосили початок о 13:00, почали через півгодини. організаторські потуги, як видно, були ну, дуже моцні.
Діти кризи - як для організаторів так взагалі показали наплювательське ставлення до публіки. Федорко загнав класний спіч, але після спічу "діти кризи" моментально здиміли. Піарнулися - і досить - най інші клоуни тішать ярмарку :)

Карпати 16.07.2011 15:10

не за горами житловий, трудовий кодекс, продажа землі. і все це буде, бо за цими горе-лідерами люди не підуть. це вже зараз видно. підприємці вже не вірять Кнець, надоїло здавати гроші в пустоту. Хмельничани вже не вірять БЮТу, бо депутати, за яких вони голосували створили в міській раді коаліцію з партією регіонів і плювали на все з вікна сесійної зали. не райдужні перспективи.  Якби от адекватні партійці, які ще є і в Фронті і в Батьківщині, в інших партіях, громадські активісти взяли та об'єдналися навколо "Свободи" та Тягнибока.  Вжарили б ми тоді Ядуху, вжарили  уряд, і Янека.  

fcpk_forever 16.07.2011 07:21

жалюгідний вигляд мітингу - немає людей, немає нічого цікавого. А люди втомилися від усього цього... Хоч "ДІти кризи потішили" тим, як на очах намалювали банер, а так дуже слабенький мітинг. Краще б взагалі його не проводили

Ярослав Братенко 15.07.2011 19:12

мдя....одні емоції. Пропадає віра в нашу перемогу. Людей зібрали  50-60 не більше. Це опозиційні БЮТ, Фронт Змін, і інші змогли нашкрябати. Вони народний гнів  не очолять, товчуть воду в ступі і розхолоджують людей. Після таких 2-3 мітингів на майдан ніхто не піде. Підприємці вже не ходять. Я більше тоже не піду. Нездари забирайте манатки і геть з політики. Не ганьбіть себе! Правильно сказав молодий хлопчина, що російською виступав - потрібно щось робити,  точно не так як ці перелякані "кролікі", робити інше і по-інакшому, бо такими заходами, як цей можна тільки заохотити владу зробити нас повними рабами. Ядуха коли бачив це все з вікна задоволено потирав руки і сміявся. Купка убогих політичних трупів йому аж ніяк не суперники. Він роздавить їх як тараканів.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую