ye-logo.v1.2

Чи слід очікувати акції протесту восени і хто, ймовірно, їх очолить?

Політика 3368

Про це ми запитали відомих людей Хмельниччини

Галина Кулик, координатор акції “Вперед!”:
“Акції протесту однозначно будуть. Особливо, якщо з 1 вересня Конституційний суд не скасує закон про пенсійну реформу. Тоді почнеться найпотужніша акція. Прийняття Податкового кодексу зачепило один прошарок людей, які відстоювали свої інтереси, а пенсійна реформа стосується усіх, тому буде повторення майдану, але набагато потужніше. Ми багато їздимо Україною, спілкуємося з населенням і бачимо, що люди вже готові вийти на майдан. Звісно, очолити будь-яку акцію має громадянин України. Хто це буде — покаже час”.

Володимир Сікало, перший секретар Хмельницького міського комітету Комуністичної партії України:
“Звісно, протести будуть. І ми одні з тих, хто їх ініціюватиме. Думаю, на майдан вийдуть найбільш прогресивні верстви населення, серед яких будуть й комуністи. А хто очолить? Від різних груп, політичних сил, підприємств та організацій будуть свої кандидати. Так що очікувати протести восени слід однозначно”.

Геннадій Савосін, перший секретар Хмельницького обласного комітету Соціалістичної партії України:
“Взагалі, все залежить від того, що це за акція. Сьогодні, як на мене, усі акції фінансуються. Тому якщо буде фінансування — то буде й акція. Інакше важко підняти народ на будь-які дії, дивує пасивність і байдужість людей до того, що відбувається. Влада довела усіх до такого стану, що навіть на акціях люди намагаються заробити гроші. Якщо ж і самі люди підуть, то тільки від зубожіння. Тобто, все залежить від економічного стану населення”.

Олександр Ксенжук, голова депутатської фракції “Фронт змін”:
“Не виключаю такої можливості. Останнім часом “довіра” до влади постійно зростає, народ розчарований впровадженням тих реформ, які розпочав уряд. Люди реально розуміють, що вони спрямовані на винищення нації. Можливо, це комусь потрібно. Щодо очільника акції протесту, то нині досить високий рейтинг у лідерки опозиції Юлії Тимошенко, тому вона — реальний кандидат на цю роль”.
 

Коментарі:

Semm 29.07.2011 16:42

Ярик цыкивить не цыкавить один кынський хвыст... Чм те що пыд ним (не важливо) чи мож у сводоби і Тягнибока така вірусна реклама... Слідити і тупити в коментах.... ??????????????? Я ще раз вашу банду прошу не тупіть... чи тупість уділ вашої партії...

Ярослав Братенко 29.07.2011 16:23

я пишу тільки те, що думаю я твоя писанина Семммм мене не цікавить.

Semmm 29.07.2011 16:02

слухай Ярик не говори дурниць і не розводь от цих маргілій на теми націоналістів. не треба. тягнибок свобода.. .То все фігня... якщо чесно. .. і не тупи більше... ця реклама в комента нікому на х*й не потрібна. вже би могли проплатити кілька матеріалів щоб пропіаритись а то таке враження, о офіс свободи тільки вміє глумитись в коментах і так рекламувати себе... отів написати шо там самі LОхи, але не буду / бо виалять комент.  не тупіть. ОВ Симчишин і вся ця банда.... проханя не ТуПІТЬ....

Ярослав Братенко 29.07.2011 14:02

протести будуть 100%, але ефективними і масовими вони будуть тільки якщо їх очолить "Свобода" і Тягнибок!  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую