ye-logo.v1.2

Пишаюся кожною справою — Гамалій про звільнення з посади голови Хмельницької ОВА

Політика 6406
Посадовець каже, що написав заяву за власним бажанням
Посадовець каже, що написав заяву за власним бажанням. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Він подякував президенту, своїй команді та працівникам.

Сьогодні, 15 березня, Володимир Зеленський звільнив Сергія Гамалія з посади голови Хмельницької облдержадміністрації. Невдовзі після оприлюднення відповідного указу він прокоментував ситуацію.

У своєму дописі Сергій Гамалій ніяк не прокоментував інформацію, яку поширила низка видань, про складення на нього адмінпротоколу за нетверезе кермування. Натомість зазначив, що вчора написав заяву за власним бажанням і залишає свою посаду. Також подякував Володимиру Зеленському за висловлену довіру та підтримку.

«Із першого дня, як я обійняв посаду голови обласної державної адміністрації, постійно керувався одним принципом — зробити все для розвитку нашого краю та України. Пишаюся кожною хорошою справою, втіленою в життя», — зазначив Сергій Вячеславович.

Також він подякував своїй команді, головам громад, співробітникам ОВА та усім людям, яких зустрів за цей час роботи. За його словами, наразі у Хмельницькій обласній військовій адміністрації залишається команда фахівців, націлена працювати на користь держави, її людей та перемогу.

Нагадаємо, на Офіс президента оприлюднив указ Володимира Зеленського від 15 березня про звільнення Сергія Гамалія. Поки не буде призначено нового голову його обов’язки виконуватиме, згідно з процедурою, виконуватиме перший заступник — Сергій Тюрін.

Напередодні, 14 березня, уряд погодив звільнення Сергія Гамалія. Він обіймав посаду голови Хмельницької облдержадміністрації з грудня 2020 року. Кілька місяців тому він прозвітував про два роки роботи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую