ye-logo.v1.2

Черговий майдан у Хмельницькому

Політика 3234

В обласному центрі відбулось пікетування Хмельницької обласної ради та облдержадміністрації з вимогою недопущення продажу землі сільськогосподарського призначення, відміни пенсійної реформи, припинення політичних та економічних репресій.

«Із цього «білого будинку», - показуючи на будівлю Хмельницької облдержадміністрації каже громадський діяч Кузьма Матвіюк, - я не бачу жодної людини, яка б могла скупити землю в нашій області, щоб потім перепродати та виїхати за кордон. Цього не зробить ні вахтер, ні губернатор Василь Ядуха. Тому вони повинні бути разом з нами! Бо коли надзвичайно багаті люди скуплять наші землі, тоді й Василь Степанович, і я, і вахтер, будемо в одному й тому човні, який піде на дно. Ми разом маємо стояти до останнього проти продажу землі. Це найсерйозніша проблема, яка існує в нас сьогодні. Безумовно, виступаємо і проти пенсійної реформи. Але… зміниться уряд і пенсійну реформу можуть змінити. А, якщо продадуть землю, то вже ніяка реформа, ніяких уряд нам не допоможе».
«Земля – це останнє, що залишилось в українців. І, ви знаєте, легше розпиляти на метал завод чи фабрику для швидкої наживи, ніж вкласти в неї ще грошей, щоб отримати прибуток для української нації. Те саме зараз відбувається з нашою землею. Якщо ми зараз не станемо на захист нашої землі, то наші діти та онуки житимуть на смітнику», - заявив активіст Конгресу Українських Націоналістів Володимир Васьковський.
«Янукович заявляє, що хоче допомогти селянину, - у своєму виступі зазначив Олесь Вітряний з громадської організації «Оновлення країни». – І водночас каже, що потрібно пришвидшити процес продажу землі. Але він, мабуть, забув, що селяни проти! Тому він лукавить, коли каже про бажання допомогти селянам. Він хоче допомогти олігархам».
Учасники акції прийняли резолюцію, яку передали в облдержадміністрацію, з вимогами не допустити продаж землі, відмінити пенсійну реформу, припинити політичні та економічні репресії.

Коментарі:

Роман Шухевич 19.09.2011 14:23

От ти говориш, що його не буде, референдуму того. А що ти зробив, щоби він відбувся????? Ти прийди 23-го вересня на майдан і запишись до ініціятивної групи та й допомагай, бо коли ні, нема чого слинити. Таким ниттям ти нічогісінько не зміниш.

yal76 15.09.2011 14:28

ну-ну... вот и живем так, что каждый скачет  по отдельности, а не вместе. Толку с того референдума, если его все равно не будет. Разве что ради пиар Свободы

Ярослав Братенко 15.09.2011 13:57

http://ye.ua/news_6558.html  

Націоналісти ініціюють збори громадян з підготовки проведення Всеукраїнського референдуму для недопущення торгівлі землею

 

Збори заплановані в Хмельницькому на 23 вересня о 18.00 на майданчику біля ТЦ «Дитячий світ». Ініціаторами виступили депутати Хмельницької міської ради від ВО «Свобода»

yal76 15.09.2011 12:40

а шо Свобода уже не выходит на майдан? или уже землю себе присмотрели, какую можна купить?:)))  Разве это пикет? такие движение только на руку сторонникам продажи земли

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую