ye-logo.v1.2

У Хмельницькому викачували яйця… Табачнику

Політика 7194

Організатори акції стверджують, що розпочали всеукраїнську кампанію «Яйцями по Табачнику!»

Три громадські організації Хмельницького («Оновлення країни», молодіжна референтура Конгресу українських націоналістів, «Тризуб» імені Степана Бандери) провели біля Хмельницького Національного університету театралізовану акцію. «Привезли бабку», «привели Табачника» та принесли яйця (варені), щоб, цитуємо: «повернути міністру освіти і науки, молоді та спорту України Дмитру Табачнику здоровий глузд і любов до України».
Як зазначили самі учасник акції, вони не критикують міністра, а хочуть йому допомогти. «Це початок всеукраїнської кампанії «Яйцями по Табачнику!». Ми закликаємо студентів з інших областей відправляти міністру яйця для постійної профілактики», - зауважив представник молодіжної референтури Конгресу українських націоналістів Володимир Васьковський. В свою чергу Олесь Вітряний з «Оновлення країни» пояснив захід тим, що міністру потрібна допомога від цілителів, щоб викачати в нього ненависть на народу України.
Хмельницькі ж студенти акцію сприйняли із посмішкою на обличчі. Хтось стояв на зупинці й просто спостерігав за «викачуванням яєць», яке тривало хвилин 5-7, а хтось і сам долучився до «лікування». Щоправда, таких було одиниці. «Та навіщо воно мені потрібно, - так пояснив своє небажання «викачати яйця» Ігор, студент третього курсу ХНУ. – Мені що, немає чим зайнятися?» «А я «викачав» заради приколу, - сказав інший студент ХНУ, який представився Андрієм. – Хоча не розумію суті цієї акції. Хіба від цього щось зміниться?»
Фінішом «викачування» стало те, що всі яйця загорнули у студентські конспекти, поклали в скриню та пообіцяли відправити в міністерство освіти.
Як викачували яйця, у наступному відеосюжеті «Хмельницької народної газети «Є»:

Коментарі:

Олесь Вітряний 07.10.2011 19:40

Дорогі друзі! Дякую співорганізаторів акції Молодіжну референтуру КУН та "Тризуб" ім. С.Бандери за підтримку ініціативи. Дякую тим, хто висловив підтримку. Після цього хочеться проводити наступні акції. Дякую тим, хто критикує. Після цього хочеться вдосконалюватись і ставати кращими . Дякую анонімам за образи. Бо навіть така увага - це краще, ніж нічого. Запрошую всіх на наступні акції, незалежно від симпатій чи антипатій вас до нашої роботи. Ми готові також підтримати ваші ініціативи.  Ми завжди відкриті до співпраці. Разом - зможемо!  Слава Україні!

Віктор 07.10.2011 17:44

А ти видать вітряний? Чи тебе біля нього продуло? 

Ігор Добронравов 07.10.2011 17:41

хаха))) знову почалось!! як тільки вітряний щось зробить стільки образ почуеш на його адресу)))) цікаво що інші статті так не коментуються, напевно він комусь таки запав в душу))

Віктор 07.10.2011 17:19

Чувак на ВСІМці круто прокомнтував... Кортко і ясно. "Фігня... в наш час це називалось просто погнати і робилось де завгодно і коли завгодно... а тут акція, перформанс... пафос дешевий" - правду написав. Знаєте різниця в чому? Що Вітряний і компанія, просто заздрить силі яка сидить там у столиці, і усі ці протести це дурна трата часу і уваги.  Табачнику, як і Янику чи Азараву нас**и на таких пєшок як ці активіти, і нічого вони не добються, а лише як свобода пропіараться, хоча це і піаром не назвеш просто чергове упомінаніє в ЗМІ.Титани укр.політики бються не на рівні вуличних акцій тим паче таких дешевих. Внатурі Вітряного відкачати б тими яйцями, по повній програмі, шоб знав... почом пироги з сиром в Донбасі. (а дочого тут пироги запитає хтось, а я відповім, до того самого місця що і ця акція, і кожен хай думає по-своєму).

Віктор 07.10.2011 17:08

Garik, головне щоб дійшло до тебе

Віктор 07.10.2011 17:07

Володя , а людськими словами сказати можна чи треба тут показувати свою розумність, я не розумію що за конгрес і які націоналісти, по-моєму то є фашисти якісь.Конгрес націоналістиів? де воно взялося? чого хотіть домогтися?Для початку потрібно викачати голови собі тобто таким як вітряний і от ті націоналісти, я ось до бабки як до стоматолога - два рази в рік...  Собі голови повикачуйте а тоді вже беріться з когось... А то таких рорзмних останнім часом дуже багато розвелось... Вітряному, у тебе таке обличчя що так і хочеться дати в пику

Степан Бандера 07.10.2011 16:14

Опа, КУНівці, Тризубівці - це добре!)))))  круто зробили!

Garik 07.10.2011 16:11

Ха! Ось це-то прикол ))))))))), сподіваюсь, що до нього дойде ))))))))))

Володимир Васьковський 07.10.2011 16:04

молодіжна реферантура, це підрозділ Конґресу Українських Націоналістів

Semmm 07.10.2011 15:37

тупость! поясніть меніі  що  означає "молодіжна референтура Конгресу українських націоналістів"

Ігор Добронравов 07.10.2011 15:25

О це стьоб!))))  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую